Защо поставения от мен код изчезва

Имам сайт в wordpress.com и се опитвам да добавя свой Java код в джаджа в страничната си лента, но след като запазя промените, се оказва, че кодът е променен и част от него е изчезнала... Забелязах подобна промяна и при добавяне на HTML код...

Подобни проблеми са характерни само за сайтове в wordpress.com, защото от съображения за сигурност, wordpress.com не позволява вграждането в публикации или джаджи на кодове, съдържащи активно съдържание като Java, Flash и т.н. По същата причина е невъзможно и поставянето на реклами. Ограничението важи само за обикновените потребителски сайтове. Ако сайтът ви е VIP или ползвате wordpress.org вие разполагате с пълна свобода да определяте рекламното съдържание на сайта си.

Колкото до промяната на HTML кода, вероятно става дума просто за неправилен синтаксис и понеже wordpres, както и blogger или други платформи, имат автоматична функция за поправяне на HTML код, вероятно се е случило точно това.

Ако информацията ви е била полезна, моля вижте тук!

Направи си сайт - въпроси и отговори
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

Това е малко смешно. Предполагам, че имаш предвид JavaScript код а не Java. Това са две много различни неща.

Unknown каза...

Anonymous, мисля, че се подразбира от самия въпрос...

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!