dimitar-mitev

Както сте разбрали от информацията под заглавието на този сайт, аз съм Димитър Митев и съм независим Интернет консултант, оптимизатор за търсачки, дизайнер и разработчик на сайтове... Но нека ви дам още малко информация за себе си.

Роден съм, израснах и се изучих до две висши в Русе, където бяха и първите ми (успешни и не толкова) предприемачески изяви. Там започна и любовта ни с Интернета, дори няколко години поддържах и развивах собствена Интернет зала - Киберия. Е, времената се промениха, но тази любов си остана и ето на, понастоящем живея в София и работя в... Интернет. И, признавам си, все повече ми харесва: изключително динамична, разнообразна, без граници, срещаща те с интересни хора, откриваща нови и нови хоризонти - за мен това е работата-мечта.

Впрочем, "Направи си сайт!" е донякъде израз тъкмо на радостта ми от възможността да споделяме и черпим от Интернет неограничено опит или идеи. Затова и всички материали в него са публикувани под условията на лиценза за Съзидателно Споделяне (Creative Commons). Така че, споделяйте ги и вие ;).

Предполагам вече сте разбрали с какво мога да съм ви полезен и щом сте на тази страница, то вероятно търсите начин да се свържете с мен. Така че, ето няколко такива:
Е, заповядайте!

И ако информацията в сайта ви е била полезна, моля споделете това с вашите кръгове в Интернет и/или вижте как още да ме подкрепите!