Хостинг от ICN.bg

Вие вероятно четете тази статия, защото се опитвате да откриете точната компания, на която да поверите хостването на своя сайт и файлове и търсите информация или препоръка за добра хостинг компания. Всъщност, независимо от причината да сте попаднали на нея, вярвам че тя ще ви бъде полезна, защото когато говорим за вид уеб-хостинг, който да ползваме, прохождащите в сайтостроенето, желаещите или нуждаещите се от уебсайт за своя бизнес и т.н., са най-потърпевши от липсата на знание "какво" е хостинг, "защо" и "от какъв" точно хостинг имат нужда. Те искат да имат своята страница в Интернет бързо и на възможно най-ниска цена (разбирай безплатно) и нерядко въпросът "къде да се хоства" изобщо не се поставя. Но опитът ме е убедил, че хостингът е съществен фактор за успех, за който трябва да се мисли още от самото начало. Защото нужни ли са ни главоболия, като:
  • сайтът не е достъпен;
  • сайтът и информацията, поставена на хоста, са изчезнали;
  • невъзможност да се свържем с представител по поддръжката на хоста;
  • неадекватно или непрофесионално обслужване;
  • липса на специфични за нуждите ни приложения;
  • бавна и нестабилна връзка с хоста;
  • скрити такси или условия и т.н.
Ясно е, че авантата и безплатното в сферата на хостинг услугите са добре дошли само до едно време. Коя, обаче да бъде компанията, на която да се доверим, когато искаме сигурност, спокойствие, коректност, бързина, отзивчивост... Ако отговорите на тези въпроси ви интересуват, то моята препоръка към вас за платен хостинг е в полза на една хостинг компания, вече утвърдила се сред многото български компании в бранша с високото качество на предлаганите от нея хостинг услуги, хостинг компания номер 1 за 2006, според списание PC World - ICN.bg.
От позицията си на клиент на няколко хостинг компании (не само български), било за мои сайтове или за такива на мои клиенти, аз съм намерил отговорите на горните въпроси за самия себе си. Но тук няма да правя непосилен за мен сравнителен анализ на българските хостинг компании (пък и кой би ми го заплатил), който по всяка вероятност няма и да ви говори много, освен ако не сте професионалисти в областта. Няма да се спирам и на технически подробности, на история на фирмата или на описание на отделните услуги и пр., които можете сами да откриете в страниците на уеб-сайта на ICN. Тук просто ще споделя защо ви препоръчвам ICN.bg и за ваш партньор, най-малкото, за да чуете едно мнение повече (много вероятно е да го чуете и от много други хора от бранша) преди да направите своя избор на хостинг. Ето и причините:
  • каквото и да изберете да ползвате от ICN.bg, вие няма да се сблъскате със скрити такси, допълнителни плащания и пр. - каквото поръчате, това и получавате
  • ползвате безплатно компетентна денонощна поддръжка (връзка по телефон, е-поща)
  • на ваше разположение в сайта е и изчерпателна помощна информация по работата и ползването на хостинг-услугите
  • работите с коректен партньор, готов да отговори на специфичните ви нужди
  • получавате отлична международна свързаност, като ICN.bg могат да хостват сайта ви и на свой сървър в САЩ или Германия, ако го пожелаете
  • вашият сайт се обслужва от съвременни мощни сървъри с достатъчен резерв, гарантиращ справяне с върхови натоварвания
  • вашата информация е защитена от сривове с възможността за коректно архивиране и автоматично възстановяване
  • имате много богат набор от инструменти за настройка и управление
  • бърза и стабилна връзка със сървъра
  • разнообразие на хостинг-планове, от които да изберете този с най-добро за вас съотношение параметри-цена
  • с всеки от хостинг-плановете получавате безплатно и готови за инсталиране с едно щракване на мишката над 50 от най-популярните уеб платформи за управление на съдържание и 60 шаблона за уеб-страници
  • с професионалните хостинг-планове получавате и безплатна едногодишна регистрация на един или два домейна от типа .com, .net, .org, .eu, .info
  • пълен набор от възможности за лесно заплащане на ползваната услуга: чрез кредитна карта, чрез сметка в Moneybookers, PayPal или ePay, по пощенски или банков път, на каса в над 500 точки в цялата страна и т.н.
Изброеното дотук съвсем не е всичко, което може да се иска като информация, когато избираме своя хостинг партньор, но трябва ли да ставаме специалисти по автомобилостроене, ако решим да си купуваме кола? Не и ако знаем, че някой се грижи за защита на нашите интереси и акуратно, и своевременно е проучил и осигурил всичко онова, което ние като неспециалисти, не знаем и съответно не бихме могли да преценим, спестявайки ни така влагането на собствено време и усилия (и пари). Именно това е част от заявеното от самата ICN по отношение начина на работа на компанията с клиенти:

"Имаше време когато ръкостискането стигаше за поемането на споразумение между две страни. Ние от ICN ltd. бихме искали да Ви предложим простотата на коректността и доверието."
Сега разбирате защо ви препоръчвам ICN.bg за ваш хостинг-партньор - защото са оправдали доверието ми! Вярвам, че и аз ще оправдая вашето, ако в резултат на тази ми препоръка изберете да работите за всичко, малко или мащабно, свързано с хостинг услуги с ICN.bg. И за да знаят и те, че именно моята препоръка ви е довела при тях, когато правите своята заявка за желаната от вас услуга (аз съм на ваше разположение за безплатни консултации по въпроса), напишете в заявката си: По препоръка на novsait.


Ако ви се струва добра идея вашата дейност, продукт или услуга също да бъде сред препоръчаните лично от мен на посещаващите сайта ми (секция "Препоръките ми за...") или ако намирате за интересна възможността да се обърнете към посетителите на "Направи си сайт!" чрез своя публикация (секция "Бизнес предложения"), или ви интересува как да рекламирате по-ефективно в Интернет, вижте моите предложения към вас.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

6 коментара:

Unknown каза...

как да направя сайта си .бг или нещо друго такова ?

Unknown каза...

Здравейте Илияна,

За отговор на въпроса ви "как мога да сложа на сайта си .бг или нещо друго" би трябвало да поясните имате ли вече сайт или тепърва искате да си създадете, какъв адрес точно искате, на кирилица ли (както сте го написали) или .bg, .com и т.н.
Принципно, адресите се конфигурират да показват даден сайт автоматично при закупуването им едновременно с хостинг-план от съответната хостинг компания. Ако вече имате хостинг и просто искате сайтът ви да има нов адрес, тогава след закупуването на адреса (той се плаща ежегодно), той трябва допълнително да се настрои, за да се асоциира с хостинга на сайта ви. От ICN.bg можете да си закупите както хостинг, така и домейн, затова за повече информация, посетете техния сайт. Оставам на разположение, ако мога да съм полезен с нещо друго, а ако закупите хостинг или домейн от ICN, посочете в полето "Референт" - novsait.

bl.545,vh.B каза...

Иван
Здравейте, аз съм домоуправител в нашия вход и имам намерение да напавя сейт на входа където да побликувам данни свързани с битът и където всички заинтересовани могат да разглеждат и да открият отговори на своите въпроси и решаване на казуси от животът на един жилищен блок.
"ДА НАПРАВИМ КАКВОТО ТРЯБВА,
ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ"
ПС:извинявам се ако имам правописни грещки но клавиетурата ми е много малка и неудобна.

Unknown каза...

Към Иван: хубава идея и напълно осъществима. В случая може да опитате и с безплатен сайт в www.bgzona.org

Анонимен каза...

Здравейте един приятел ми каза че си е направил сайт от вас но аз незнам как и немога да разбера цените аз искам обикновен сайт в който да слагам статии теми и др ето като този сайт http://muskuli.stamenov.net/ ето такъв да е подобен малко по различени така да слагам видео клипове но моля ми кажете цената щото не мога да ги видя а ми кажете виер ли важешдате някакви кодове благодаря ви обяснете ми тъй като искам да си направя сайт

Unknown каза...

Привет, Анонимен, посоченият от теб сайт е създаден с безплатната платформа Wordpress на собствен хостинг. Това значи, че твоят също може да ти струва колкото струва цената на хостинг-плана, но ще трябва да се справиш с инсталирането на платформата, настройването й, промяната на темата (визията й) и т.н. Извън тия неща, цялото съдържание и неговото структуриране в страници, категории и публикации е в твои ръце и твоя работа. В случай, че би искал някой да свърши за теб първата част, то пиши ми, като оставиш и начин за връзка с теб. Успех!

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!