Проверка на позицията ви в резултатите на Google

Вие сте оптимизирали ваша страница за определена ключова дума или израз? Проверете на коя позиция в резултатите на Гугъл се появява тя с безплатния инструмент на iWEBTOOL по-долу и си спестете времето за прелистване резултатите от търсения.

Как работи инструментът за проверка на позиция по ключова дума или израз на iWEBTOOL:
  • въвеждате адреса на вашата страница (това може да бъде както домейн, така и пермалинк на вътрешна страница)
  • избирате до коя позиция да проверява в резултатите, след която да не търси повече
  • въвеждате желаната от вас ключова дума или израз (можете спокойно да използвате кирилица)
  • натискате бутона "Провери!"
Резултатите от проверката ще се появят в табличен вид по-надолу. Ако сте въвели само основния адрес на сайта си ще можете да видите кои от страниците ви на коя позиция и страница с резултати са в Гугъл по посочената от вас ключова дума или израз. Ако сте въвели пермалинк на вътрешна страница, ще видите на коя позиция и страница с резултати в Гугъл по това търсене се появява тя.




Инструмент за проверка на позицията на сайт в Google.com

Вашият домейн:


(напр. napravisisait.com)

Търси в:

Ограничи търсенето до:

Ключова дума:




Използвайте и споделяйте този безплатен иструмент за проверка на позицията на сайт в резултатите от търсения в Гугъл свободно. А ако имате сайт, можете да поставите връзка към инструмента тук като копирате долния код:



Вижте още безплатни SEO инструменти.

Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

35 коментара:

Георги каза...

На мен ми дава абсолютно грешни резултати

Unknown каза...

Георги, възможно е да има разминаване, ако сте правили скорошни промени в съдържанието или структурата на сайта, защото инструментът работи с кешираната информация за резултатите от търсения на Гугъл. На мен лично ми върши много хубава работа, ако искам набързо да сравня къде е бил и къде е даден сайт, след като съм му правил оптимизация: тук виждам къде е бил, а в реалните резултати на Гугъл виждам къде е сега.

Игри каза...

Инструмента в google.com ли търси или гоогле.бг, ако е в google.com
може би затова така се получава и не изкарва правилно резултати на български

климатици каза...

и аз мисля, че извлича резултатите от интернационалната версия на търсачката :)

Анонимен каза...

Не е вярно страницата ми е на първа страница а мия давате на шеста, не става!

Unknown каза...

Анонимен, за разминаването може да е виновен и... твоят профил в Гугъл - в случай, че ти е включена историята на търсенията, даден сайт може да ти се показва на първа позиция само защото си го посещавал най-често. Кажи кой е сайтът ти и с какви думи го търсиш и ще сравним. А ако разминаването не се дължи на това, то просто си си направил добре оптимизацията, но все още този инструмент не го знае ;).

латекс каза...

Статията е доста полезна, но толкова ли е трудно ако не си на толкова задна позиция в резултатите на гугъл, да напишеш в търсенето ключова дума и просто да намериш линка си?

Unknown каза...

Търсенето се извършва в Google.com, то си пише над резултатите. :)

receptite каза...

А как се поставя този инструмент в сайт?

Unknown каза...

receptite, в отговор на въпроса ви, добавих указания за поставяне на инструмента в сайт непосредствено под бутона "Провери". Надявам се да успеете да го интегрирате без проблеми, но ако има такива, пишете ми!

Калоян каза...

Никога не съм се доверявал на тези инструменти. Винаги си проверявам ръчно, но ако имах 50 сайта, вероятно щях да ползвам такива инструменти.

world каза...

несъм сигурен че може да се вярва на това нещо,ще си го права ръчно, но на някои ще и е полезно.

Славев каза...

Аз имам 3-4 сайта и най-обичам да си ги check-вам ръчно :) Няма нишо по-сладко от това да си видиш сайта на първа позиция :)

резервни части каза...

за бг сайтове дава грешни резултати, може би защото търси в google.com, а не в google.bg
виж вече, ако някой се бори за класиране в google.com върши добра работа

T.Gospodinov каза...

При мен всичко си работи на 6! Не знам къде е проблема при някои. Ако не е индексиран, тогава може да не дава нищо, но иначе си бачка.

Симо каза...

И за мен работи перфектно. Единственото, което не ми харесва е че уебсайта ми не е класиран добре.

Иван каза...

Колко дейтацентрове проверява? И къде са?

деян тотев каза...

На мен не ми работи. И всички интрументи от външния сайт също. Аз си държа един браузър на който само търся без да влизам нито в моя нито в сайтовете на конкуренцията. За мен това е най-тояния начин.

дъра бъра каза...

Много полезно.. Благодаря :)

Ina-Art каза...

Здравейте, в момента инструмента изобщо не работи.

Unknown каза...

Благодаря Ina-Art, наистина не работи, та уведомих поддръжката, за което и ще очакваме тяхната реакция. Веднага след това ще я споделя тук.

Димитър (Уеб Дизайн & SEO) каза...

Аз лично ползвам инструмента на Георги Стефанов (Ganbox), но най-често го правя ръчно като трия всякакво инфо, изклювам персоналните резултати и нулирам зависимостта от предишни търсения.

Краси Иванов каза...

За проверка на резултати си взимате сайтовете на един ексел и отивате в някоя места зала. Сядате на чист компютър (вашият е пълен с историята на посещаваните от вас сайтове и не върши работа) и проверявате дума по дума. Само така ще получите стойностни резултати.

футболни залози каза...

напоследък гугъл много играе с позициите , един ден гледам на 1 страница , друг ден на 15 позиция, трети ден на 25.. просто не разбирам какво става..

Martin каза...

Здравейте. Интересува ме дали знаете някакъв вариянт за неперсонализирано търсене за Г БГ. Когато излеза от профила си пак получавам нереални резултати, авсеки път да трия кукиси и темподобни няма смисъл. Благодаря

Кипо каза...

Здавейте. Благодаря за инструмента. А знаете ли накакъв инструмент за неперсонализирано търсене за Google.bg. Аз принципно ползвам един адон за мозила но той е амо за .com. Благодаря

Кремена каза...

Това чудо проверява ли в google.bg или е направено само за .com?

Aleksander Kolqzov каза...

Смятам, че ако търсенето се прави за google.bg резултатите ще бъдат по точни и полезни.

ganbox каза...

Безплатен SEO инструмент за определяне на класирането в google.bg от Ganbox: http://ganbox.com/pos

Безплатни обяви каза...

вече не показва реални резултати.оля поправете го

Янчо Делчев каза...

Инструментът не работи при мен, не знам каква е причината. Аз използвам Продвигатор - украинска платформа със страшно много опции в търсенето за ключови думи, позиция в Гугъл и анализ на конкуренцията. Препоръчвам го на всички настоящи и бъдещи оптимизатори.

Късмет за деня каза...

Здравейте, имам един въпрос. А може ли инструмент (ако изобщо има такъв), който да покаже за кои думи се класирам в ТОП 100 например.

MySEO каза...

Разработчиците на iWEBTOOL май са се отказали от идеята за безплатните тулове, съдейки от това, че сайтът им е недостъпен от близо месец..жалко

Евристика ЕООД каза...

Все още е недостъпен, старите версии на програмката за мониторинг на Гугъл ми вършеха отлична работа и даваха подробен анализ за всички ключови думи наведнъж.

Unknown каза...

не работи

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!