Успешните истории или вашите пътища към успешен сайт

Хрумна ми, че в духа на "Направи си сайт" - да ви подпомогне да създадете и развиете успешно свой сайт, би било и ако в него можете да видите нечий успешен пример, т.е. да видите на практика как някой е постигнал успех благодарение само на положените от самия него усилия, но без да е програмист, без да разбира от уебдизайн и пр., стартирайки от "кота 0". Би било полезно, нали! А и окуражаващо.

На тази ми идея ме наведе едно от писмата, които получавам ежедневно от потърсили ме за консултация собственици (бъдещи и настоящи) на сайтове. Историята в него илюстрира прекрасно един конкретен и в същото време общовалиден път към успеха. С разрешението на подателя му, за което му благодаря, по-долу предоставям част от писмото му и на вашето внимание. Преди това, искам само да използвам повода да приканя онези от вас, които могат да споделят свой собствен успешен опит: напишете ми своята успешна история, нека споделяме съзидателно, нека спомогнем търсещите своя път към успеха да го открият!
Магазин Джоли Фешън
Казвам се Блага Михайлова и от юли месец имам онлайн магазин JOLI FASHION, регистриран към mymall.bg.
С търговия се занимавам от 10 г., но с Интернет бях на Вие, до скоро, откакто отворих онлайн-магазина си...

В тази страница има място и за вашата успешна история - изпратете ми я!

Ако тази страница ви е харесала, можете да ме подкрепите или да я препоръчате на свой познат!

Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!