За реклама - обща информация

За вас рекламодатели, търсещи ефективна реклама на ниска цена, мога да предложа различни възможности да постигнете тази си цел. Ще ги обрисувам като цяло, а при интерес от ваша страна, винаги можем да обсъдим и намерим решението, което най-точно ще отговори на нуждите ви от реклама в Интернет. Вие можете да се възползвате от изброените от мен по-долу предложения за интернет реклама или сами да ми направите такова - аз съм на ваше разположение!

Ваша банерна, текстова или флаш реклама

"Направи си сайт" има над 450 уникални посещения дневно и над 1200 зареждания

Вие можете да рекламирате своята дейност, продукт или услуга в моя сайт при най-добрата, според мен рекламна схема. При мен тя е базирана не на брой показвания или натискания на рекламните връзки или банери от посетителите на сайта, което намирам за по-неефективен модел за самия рекламодател, а на фиксиран период на показване, например един месец. Такова рекламно присъствие е далеч по-ефективно, а отчитайки и потенциално нарастващия брой посетители на сайта и съответно показвания на рекламата ви - и много по-евтино и перспективно.

Друго предимство на това ми предложение е, че цените за поставяне на рекламни връзки или банери в сайта не са диференцирани на групи, в зависимост от страницата и мястото на което ще се намират, или в съответствие с типа и размера им. Всичко, което заплащате е една такса за една реклама, а размера, мястото, вида и т.н. на вашата реклама, сте свободни да определите сами. Самата такса ще договорим съобразно конкретния период, за който бихте желали излъчване на рекламата ви, със съответното намаление, ако заявите излъчване за по-голям период.

Ваша рекламна статия/рецензия/обява за продукт, услуга, дейност или събитие

написана от вас и насочена към читателите на този сайт

Секция "Бизнес предложения" е идеалното място да поставите своето обръщение към посетителите на "Направи си сайт!", без да е задължително вашите дейност, продукт, услуга или съобщение да са в тон с тематиката на сайта. Важното е да желаете аудиторията на сайта да научи за тях! Публикацията ви осигурява безсрочно един сайт и една качествена връзка повече, сочещи към вашия сайт и нова възможност да бъдете открити, като няма ограничения в нейния размер, последващи корекции и т.н.; всяка публикация се заплаща еднократно и отделно, затова можете да имате толкова, колкото сами пожелаете.

В случай, че имате съобщение от типа "новина", "обява", "промоция", секция "Новини, промоции, обяви" е предназначена да предложи на читателите на сайта ми актуални предложения, информация и т.н. с ограничен размер (до 250 символа) за определен период от време. В един и същ момент в секцията може да има до 5 различни съобщения, като по-новото измества по-старото. Паралелно, всяко съобщение се показва и в хронологична страница с всички текущи и изтекли съобщения, връзка към която има под самата секция. След изтичане на заплатения за излъчване на съобщението в секцията период или ако последващите го съобщения в секцията достигнат пет, то бива оставено за постоянно само в хронологичната страница.

Препоръка на вашия продукт, услуга или дейност

написана от мен и насочена към читателите на този сайт

Ако вашата дейност, продукт или услуга е в сферата на информационните технологии, възползвайте се от възможността да получите в секция "Моите препоръки за..." на сайта ми собствена промо-статия, написана от мен. Разбира се, ще трябва да придобия лични впечатления от съответния продукт или услуга, за да мога да ги препоръчам на посетителите си. В нея вече съм поместил и първата си препоръка (за услугите на ICN.bg, с които работя отдавна и които първи се възползваха от предложението ми). Секцията предполага възможността и вероятността да помествам отделни препоръки за една и съща стока или услуга, но предоставяни от различни компании.

Вашата промо-статия ще остане завинаги в секция "Моите препоръки за..." или поне докато сами не решите да я махнем. За сметка на това, вие заплащате за написването и публикуването й еднократно. Възползвайте се! Рекламните статии или препоръки от потребители са доказано ефективен и евтин начин да повишите продажбите си.

Ваша рекламна кампания с Google AdWords

ръководена от мен и насочена точно към желаните от вас групи потребители, обособена и персонализирана, разумна и ефективна

Google AdWordsДа рекламираш мащабно в Интернет изисква малко повече знания за това как да го направиш, ако не искаш просто да хвърлиш пари на вятъра, а да ги вложиш ефективно. Рекламните кампании с Google AdWords са колкото привлекателни, толкова и опасни за всеки рекламодател - привлекателни, заради огромния потенциален кръг получатели на рекламното послание и опасни, заради бързината, с която определения за реклама бюджет може да се стопи, без да донесе никакви реални ползи. Ако желаете да имате на своя страна водач (AdWords Професионалист 964-463-9623), който да направи рекламната ви кампания наистина ефективна, то обадете ми се и ще поговорим по-конкретно как ще спомогна за вашия бъдещ успех в тази посока. А ако все още нямате профил в Адуърдс, то имам приятна изненада за вас: безплатен ваучер на стойност 90 лв.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

5 коментара:

Julia каза...

Митко е страхотен професионалист и по отношение на Адуордс. Настрои ми рекламната кампания, в течение на която се наложиха корекции, направи ги и достигнахме много добри резултати. При нова кампания отново бих се обърнала към него. Благодаря ти, продължавай все така!

Unknown каза...

Най-хубавата награда - похвала и то от клиент! Благодаря ти, Joli! Радвам се, че съм твой консултант.

Julia каза...

Митко, днес отново ми помогна като ми "отвори очите" за нещо, за което не бях помислила, а е толкова важно! Ти винаги даваш повече от това, за което ти се плаща, ти не спираш да мислиш за работата на клиентите си и постоянно се раздаваш! Как го правиш? Такива ентусиасти просто няма. Ти караш човек безкрайно да вярва в това, което прави и упорито да работи, докато постигне успех. Точно както го правиш ти за твоя сайт.

Анонимен каза...

здравейте господин Митев, бих искал да ви попитам кога сте на линия в скайп и как точно се изписва вашия имейл, защото от написаното не става дума дали след info има долно тире, интервал или нещо друго. Предварително благодаря!!!

Unknown каза...

Здравейте, Анонимен от 28.09,

Няма интервали или тирета след "info", изписва се слято с останалата част от адреса. Аз съм го изписал разделено, за да не попада адреса в ръцете на спам-паяците. :)
Обичкновено отговарям в рамките на час. Очаквам ви!

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!