Повече трафик за сайта ви

За всеки е ясно, че даден сайт е толкова по-ценен, колкото по-голям трафик (посещения) и показвания има. И повишаването на тези показатели е сред основните цели на всеки уеб-мастър и на всяка SEO оптимизация. Постигането на задачата е свързано с доста работа, изискваща и знания и време. Но само, ако искате тези показатели да са свързани с реални посетители.

Какво имам предвид! Да кажем, че желаете в статистиката ви, без значение къде и каква е тя, дали tyxo, например или google analytics, да се отразява много по-голям брой показвания. Няма начин, данните там не подлежат на манипулиране, нали! Затова и всеки им вярва. Та, какво ще кажете, ако можете да си поръчате 100 или 200 показвания дневно повече? А 1000? Естествено, за статистиките зад тези показвания ще стоят реални потребители и само вие ще знаете, че това са всъщност... програми, минаващи през сайта ви. Ако подобно предложение ви интересува, нека ви обясня още.

Повишаването на показателите на сайта ви по този начин, се извършва от он-лайн програма, автоматично зареждаща вашият сайт в браузъра на регистрирани в програмата потребители, които трупат от такива зареждания точки, осигуряващи им включването в програмата и на регистрирани от самите тях сайтове. Всеки сайт се сменя от следващ на всеки 20 сек. и така за 1 минута "гледащият" потребител получава право на 3 показвания на включените от него сайтове, което за 1 час "гледане" ще означава право на 180 показвания на неговите (общо). Т.е. ако вие сте "Гледащият", можете да си осигурите толкова показвания, колкото си "заработите". Малък допълнителен плюс има в това, че докато вашият сайт се показва от програмата някому, последният може да реши реално да го отвори и разгледа, което вече ще ви донесе и реален посетител. Ако желаете лично да участвате в тази програма, което е безплатно, регистрирайте се на този адрес: Traffic.F3bg.Com Посетители

Аз ще ви предложа и един платен вариант на горната възможност - аз да съм "Гледащият" вместо вас. От вас ще се иска само да кажете колко показвания на сайта си искате (максимум 25 показвания за час или 600 на ден) срещу 3 евро на месец. Ако предложението ви устройва, увеличението посещенията на сайта ви може да започне по всяко време и да продължи колкото време сами решите, веднага след заплащането на съответната сума чрез PayPal или по друг начин.

А ако предпочитате показателите показвания и посещаемост на сайта ви да са плод на активността на реални потребители, трябва да сте готови за доста по-голяма цена за услугата, но аз съм на разположение и за това. Заповядайте!

Ако информацията ви е била полезна, подкрепете ме!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

5 коментара:

Анонимен каза...

Може ли малко хелп,че прочетох 100 теми и нищо не запомних :D скайп : vili_berk_96

Анонимен каза...

Здравей! Относно написаното, 3 евро на месец за трафик от 600 посещения на ден ли? Статистиката на сайта ми,за хитови посещения ли ще ги брои или??? Този трафик ще привлече ли ракламодатели? Ако имам реклами на Ад Сенс или други ще има ли полза от този трафик?
Благодаря!

Unknown каза...

Анонимен от 23.06, този трафик се отчита от всяка използвана за сайта статистическа програма по същия начин, по който тя отчита посещенията от препращащи сайтове. В случая, в нея ще се появи и трафика от новия източник. И ако покажеш на потенциални рекламодатели общата статистика на сайта си, те ще виждат в броя посещения и този трафик. Колкото до приходите ти от AdSense или друга подобна програма, този трафик би имал много малко въздействие върху тях.

Анонимен каза...

Здравейте! Много ми харесва написаното за доходите и трфика. Тъй като моя сайт е нов и нямам реклами все още, имам по 85 посещения (уникални) средно на ден.Какво бихте ми препоръчали за изкарване на доход от сайта.
Бих искала да попитам за какво служи изкуствения трафик? Има ли полза от него?
Благодаря Ви много!

Unknown каза...

Здравейте, Анонимен от 23.06! Радвам се, че "Направи си сайт" ви допада и ви е полезен. Но не споменавате нищо за сайта си, а всеки сайт е специфичен като тематика, аудитория, съдържание... и само на тази основа могат да се дават някакви препоръки за потенциално по-интересни възможности за доходи.

А изкуственият трафик служи за "показване".

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!