Какво мога да имам в безплатния си сайт

Идеята на предоставящите безплатно да си направите сайт платформи е, че вашият сайт трябва да може да бъде наистина готино място, където вашите посетители, фенове, приятели, клиенти и т.н. да искат да идват отново и отново. Арсеналът, с който ще бъдете въоръжени за да постигнете този ефект е огромен. Без да изброявам изчерпателно (невъзможно е), ето някои от оръжията на ваше разположение в създаването на интересно уеб-съдържание:
  • изображения, аудио или видео файлове - вграден в сайта ваш или на любим музикант или група клип (клипове), пожелана песен, уловени с камера любими или забавни моменти - няма ограничения!
  • анкети или въпросници - ако ви е нужно да сондирате мнения
  • уеб-чат или видео конферентна връзка - интерактивността преди всичко и то без нужда от наличие на допълнителни програми (прим. уеб-чат)
Но колкото и да демонстрирам възможностите пред вашия бъдещ сайт, той би могъл да бъде още по-привлекателен.

Ако информацията ви е била полезна, моля вижте как да подкрепите сайта!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

Позволени ли са политическите реклами илидруги с комерсиална цел в WordPress.com?

Unknown каза...

Wordpress са публикували в своите Условия за ползване какво може и не може да правите в тяхната платформа. Платените реклами са сред позволените неща. Принципно, ако платформата ви позволява да ги сложите, значи не би трябвало да има проблем, защото непозволеното се свежда до добавяне на активни елементи, най-вече от съображения за сигурност на самата платформа.

Но ако за ползването на www.bg.wordpress.com има някакви ограничения, то за ползването на платформата самостоятелно, т.е. на собствен хост (сървър) ограничения няма, а предимствата са неизброими по отношение обогатяването на платформата с допълнителни функционалности... Евентуален недостатък е това, че хостингът, както и Интернет адреса на сайта (напр. www.moisait.com), може и да не са безплатни, ако търсите стабилност и сигурност на сайта си.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!