ICN.Bg на 8 години - празнувайте заедно!

Радвам се да споделя с вас, че по случай празника си - 8-ми рожден ден - един от първите партньори на "Направи си сайт!", хостинг компания ICN.BG, има приготвени за всички и много приятни изненади. Какви и как да се включите в празника, вижте сами от писмото на ICN до вас:

През месец ноември ICN.Bg празнува 8 години! Празнувайте с нас!

Вече 8 години ние работим за вас неуморно и с огромно желание. Ние подобряваме непрестанно нашите услуги, за да доближим до вас всички нови технологии в сферата на хостинга. Мотивирани сме да продължаваме да създаваме най-качествената услуга и най-доброто обслужване. Вече 8 години един прекрасен екип от професионалисти с усмивка откликва на вашите нужди.

Това, което искаме да кажем сърдечно е ...
Благодарим ви! Благодарим за доверието, за подкрепата, за критиките. Всичко това ни прави по-добри и още по-стремглави в желанието си да бъдем вашия най-верен партньор.

В месеца на нашия празник имаме изненада за всеки

1. Ще ви почерпим - Вземете своите 20% отстъпка, независимо дали имате нужда да подновите услугата си или да активирате нова такава, а като подарък ще Ви подарим Домейн*

2. Ще ви забавляваме - Стани дизайнер на "Най-яката Geek тениска" и ни е ще те направим известен. Изпрати ни твой дизайн и ние ще ти изпратим тениската, като подарък. Най-готината тениска ще бъде размножена стократно и ще носи твоето име. Не е ли Яко 1000 тениски с твоя дизайн и твоето име да се разхождат сред ИТ средите?
Най-добрата тениска ще спечели хостинг ваучер на стойност 250 лв.

3. Ще ви направим „Звезди” - Снимайте се с най-щурата или с най-сериозната си физиономия, изпратете ни я като поздрав за рождения ни ден и ние ще ви направим "Звезди" в центъра на София.

Научи повече за всички изненади в нашата BirthDayParty страница.

Поздрави,


И така, включете се в забавленията с ICN и не забравяйте да споделите тук за резултата.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!