Знаете ли какво ви дава blogger на чернова

Малко от потребителите на blogger сайтове знаят , че могат да получат още функционалности и полезни инструменти чрез използването на сравнително новата функция на blogger - blogger на чернова. Активирането на тази функция е повече от лесно, а новите възможности, с които потребителят се снабдява, му позволяват още по-голям контрол и поле за персонализиране на сайта. Ще спомена само някои от тях: по-богато меню за форматиране на текста в публикациите, функция за оценяване на публикациите, показване на реакциите на посетителите и т.н.

За да превключите управлението на blogger сайта си в режим blogger на чернова, е нужно да заредите горната връзка. Когато влезете с акаунта си в Таблото за управление, ще забележите нова опция в горната част на страницата.
Поставете отметка както е показано в примера, ако искате да превключите в режим blogger на чернова за постоянно, иначе той ще е активен само за текущата сесия. Връщането в стандартен режим, ако сте поставили отметката, става като просто я махнете.

Влезте в сайта си и изпробвайте новите си придобивки. Вярвам, че ще ви харесат.

Ако информацията ви е била полезна, подкрепете ме!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

1 коментара:

evgeni каза...

Не знам дали точно за тази тема е въпроса, но при влизане в панела за публикуване ми изчезна функцията"нова публикация" режима е само HTML. И в чернова не е активна. Какво съм огелпил?

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!