wordpress.tv - видео помощ и уроци за всички wordpress неща

Създаването на собствен сайт чрез готовите инструменти, които wordpress.com предоставя, е изключително лесно и едва ли някой вече се нуждае от помощ за това. За управлението на сайта обаче, за администрирането му, както и за създаването на собствен сайт, ползвайки платформата на wordpress при собствен хостинг и домейн, всеки начинаещ трябва да попрочете това-онова, да опитва, да пита, да търси помощ. Е, моят сайт е именно за това - да помогне на начинаещите. Било с публикации, било с видео-уроци, било с консултация он-лайн, било просто с информация за други безплатни ресурси в Интернет.

И така, за всички wordpress потребители, ето още един страхотен и безплатен ресурс - wordpress.tv. Това е уникален по рода си сайт, чието предназначение е да подпомогне с нагледни видео материали, всички желаещи да управляват своя wordpress-сайт по-лесно и по-ефективно. Е, сайтът е на английски, както и информацията, която можете да намерите в него, но... определено е лесен за използване и дава бързи видео-отговори - точно това, от което всеки начинаещ блогър или създател на сайт има нужда.

Ако информацията ви е била полезна, подкрепете ме!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

1 коментара:

Анонимен каза...

WordPress- По-добрата CMS-Система
-Всеки Може лесно да си инсталира WordPress С помоща на FANTASTIKO (има го всеки админ панел на Хостинг Доставчиците)
-Просто Българите Откриваме "Топлата Вода " за Пореден Път

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!