Платените услуги, ресурси или продукти в "Направи си сайт"

Безплатните услуги винаги са били във фокуса на поставяната от мен в този сайт информация: безплатен хостинг и домейн, безплатни консултации, безплатни съвети и т.н. Затова, може би, някои ще се изненадат, че пиша материали и за неща, които не са безплатни. Е, какво да кажа в своя "защита"!

Първо, не всеки търси безплатното. Защо?! Защото то не винаги дава сигурността, от която може да се нуждае. Това важи с особена сила за бизнеса, където гаранцията за качеството на продукта, надеждността на ползваната услуга, специализираната поддръжка и др. са ключови моменти по отношение успеха на даден проект. От позицията на опита си именно в тази посока смятам, че когато става дума за бизнес-сайт или е-начинание, споделената информация за качествени и надеждни платени услуги, продукти и ресурси, може да бъде изключително полезна.

Начинанието е съвсем ново и ще представи на вниманието ви материали в две секции:
  • "Бизнес предложения" (засега там можете да видите само реклама на собствените ми услуги) - секция за всеки, който би искал да се обърне към вас, посетителите на "Направи си сайт" със собствена публикация за предлаганите от него продукти или услуги;
  • "Моите препоръки за..." - платени мои резенции или препоръки за стока или услуга - тук вече с гордост съм поместил и първата си препоръка (благодаря на ICN.bg, които първи се възползват от предложението ми).
Второ, всеки решил да се довери на препоръките ми в секция "Препоръките ми за..." косвено подпомага усилията ми за развитието и обогатяването на "Направи си сайт!", генерирайки със закупуването на съответния продукт или услуга от мен приход в моя полза. Искам да декларирам, че независимо, че за мнението ми е заплатено, аз се стремя да съм максимално обективен, така че всяка една моя препоръка в този сайт, независимо дали за нещо платено или безплатно, е направена след като това нещо е било лично проверено, изпробвано от мен и отразява реалното ми мнение.

Трето, в тези секции мога да включа представяне и на собствени разработки и услуги (което и направих вече в секция "Бизнес предложения"), с което да дам още една възможност на всички вас да получите точно онова решение или услуга в сферата на сайтостроенето, от което вие или вашия бизнес имате нужда, на най-добрата цена и с гарантирано качество. Защото моят девиз е: "Няма невъзможни неща - изпробвайте ме!".

Надявам се тази ми пледоария да ви е убедила в полезността на проверената информация за платените продукти, услуги или ресурси, които ще откриете в моя сайт. А при въпроси, желание за сътрудничество и т.н., не се колебайте да потърсите връзка с мен!
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

1 коментара:

stiff каза...

Здравей Митко,ще цитирам един приятел,който при всяка рискова постъпка свързана с доверие към непознат или съмнителен човек казва:"Инвестирам във вярата в Човака".Ако бъда искрен ще кажа,че това което си направил и правиш много ми харесва.И най-много,че ясно заявяваш:"Аз работя за пари и гарантирам за качеството".А другото БЕЗПЛАТНО,безплатно колко да е безплатно?Безплатно е сиренцето в капана за мишки.За да уловиш мишка трябва да жертваш малко сирене :).Ти явно разбираш това и предлагаш добро сиренце,за което те поздравявам и ти благодаря,защото много ми помогна!Най-вероятно ще те потърся.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!