icn.bg ви подарява 15 лв. за реклама с etarget.bg

Радвам се, че имам възможността да ви информирам за най-новото предложение за безплатна реклама, което icn.bg отправят към всички собственици на сайтове. Ето го и самото предложение в прав текст:
Здравейте,
ICN.bg стартира нова програма съвместно с Интернет рекламната медия Etarget.bg, която Ви предоставя шанса да реализирате безплатна реклама и да повишите посещаемостта и интереса към Вашия сайт. ICN.Bg Ви подарява ваучер на стойност от 15.00 лв. за свободна реклама в групата от сайтове в системата на Etarget.bg, без това да Ви ангажира допълнително с покупка или предварително зареждане на баланс. Нужно е само да се регистрирате в страницата на etarget.bg, където да въведете уникалния код от ваучера, който ние от ICN.bg ще Ви предоставим.

За Etarget
Etarget.bg предлага целева Интернет реклама в най-големите портали и медийни групи, като expert.bg , money.bg, dnes.bg, news.bg , actulano.com и още над 250 уеб страници, което разширява кръга на потенциалните потребители, които може да привлечете към сайта си.

Условия на програмата!
Програмата е валидна от 22.06.2009 до 27.06.2009. Безплатен ваучер получава всеки потребител, който прояви желание да използва опцията за безплатна реклама в размер на 15.00 лв.
- Кодовете са валидни само в системата на etarget.bg, след регистрация: http://etarget.bg/register/index.php.
- Един клиентски акаунт може да получи 1(един) брой кодове за регистрация.
- Кодовете ще са валидни за регистрация в системата на etarget.bg от 22.06.2009 г. до 27.06.2009 г.
- Кодът за начисляване на безплатния Ваучер се изпраща на клиента веднага след изпратено искане в свободен текст към support@icn.bg.
Е, възползвайте се! Само ще допълня, че предложението важи и за онези от вас, които вече имат своя регистрация в etarget.bg. Просто поискайте своя код от icn и го използвайте за ваша рекламна кампания.

А аз благодаря на icn.bg за решението да отправят това предложение до вас от страниците и на "Направи си сайт!".

Ако информацията ви е била полезна, подкрепете ме!



Ако ви се струва добра идея вашата дейност, продукт или услуга също да бъде сред препоръчаните лично от мен на посещаващите сайта ми (секция "Моите препоръки за...") или ако намирате за интересна възможността да се обърнете към посетителите на "Направи си сайт!" чрез своя публикация (секция "Бизнес предложения"), или ви интересува как да рекламирате по-ефективно в Интернет, вижте моите предложения към вас.

Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

admin-partybux каза...

здравей наистина много полезен сайт и добре измислено.аз имам един въпрос каде да си намера сайт който да предлага безплатен хост за форум,нещо като Bloogger само ,че форум.без инсталиране на програми в PC-то анправо от сайта да се управлява форума.Благодаря....

Unknown каза...

Благодаря за въпроса, а ето и 2 от възможните отговори: безплатно създаване и ползване на форум без да имаме собствен хостинг и домейн, т.е. на принципа на уърдпрес и блогър за блоговете, можем да получим на:
1. http://phpbb-host.com
2. http://hostedboard.com
Има и други, разбира се. Просто напишете в някоя търсачка (може и в тази в сайта ми): phpbb hosted forum
Успех! :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!