Конкурс за най-добър уебсайт!

Стартира конкурс за "Най-добър уеб-сайт". Иницииран по повод световното първенство по футбол, този конкурс е една чудесна възможност за всеки собственик/разработчик на сайт да го покаже (популяризира) и спечели страхотна награда, при това напълно безплатно и без някакви особени условия.

"Световната" надпревара за "Най-добър уеб сайт" се организира от ICN.bg и БНТ.

 и 

За победителите в онлайн конкурса са големите награди - три лаптопа, а ще има и много други награди за останалите отличени участници.

Можете да участвате в състезанието "Най-добър уеб сайт" със свой готов проект или да реализирате своя нова идея за сайт, като ICN.Bg ще ви предостави 3-месечен безплатен хостинг. За участието в конкурса няма ограничение по възраст, професионален опит или интереси. Любител или Професионалист, предизвикателството е към всеки, който има куража да участва. Единствените условия са вашия сайт да бъде създаден не по-късно от 1 ануари 2008 и да го прехвърлите на сървъра на организатора (преодставен безплатно от ICN) за периода на участие. Ако считате, че имате подходящ сайт или желаете да създадете нов такъв, който е достоен за победител, регистрирайте го!

Всички участващи сайтове ще се оценяват от компетентно жури от професионалисти, а вие ще имате възможност да спечелите грандиозните награди в края на Световното първенство по футбол, когато ще бъдат оповестени и спечелилите.

За да научите всички подробности за конкурса за най-добър уебсайт, можете да посетите страницата "Регламент и общи условия на конкурса".

Категории, в които можете да регистрирате сайт и да се състезавате:
  • Най-добър личен уеб сайт
  • Най-добър фирмен / комерсиален уеб сайт
  • Най-добър фен уеб сайт
Регистрирането е БЕЗПЛАТНО.

Срок за записвания: от 11.06.2010 г. до 05.07.2010 г.!!!

Напред към регистриране за състезанието "Най-добър уеб сайт"! И оставете в коментарите тук адреса на сайта, който регистрирате! Аз регистрирах вече на двама клиенти: www.total-secret.com и www.sou29.com ;)
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!