Коректна партньорска програма с регистриране на безплатни домейни

Важно: информацията по-долу вече не е актуална. Програмата не съществува!

Ако вие търсите коректна партньорска програма (affiliate), мога да споделя за тази на CZ.CC, която предлага по 0.13 долара за регистриран в системата им (безплатно) домейн от привлечен от вас потребител. Освен това, ако привлеченият от вас потребител заяви някоя от платените услуги в системата (Premium Domains, SSL Certs, Domain Lock & Whois Guard), за вас са още 30% от сумата, която той заплати.

Отделно, вие самите можете да си регистрирате до 5 домейна безплатно и да ги използвате за каквото и както ви е угодно - било за собствен сайт, било за включването им в програмата на Гугъл за домейни.

Аз се убедих в коректността на CZ.CC, първо, заради добрата статистика и яснота по отношение привлечените от мен като партньор потребители и, второ, защото получих плащане


В системата им съвсем детайлно можете да проследите на кои дати, колко "продажби" сте направили, кои домейни са регистрирали привлечените от вас потребители, както и, много важен елемент - от кой сайт са дошли те. 


А за плащане единственото условие е да достигнете минимума от 15 долара. И трябва да имате PayPal сметка, разбира се.

Колко може да се печели от партньорската програма на CZ.CC

Програмата на CZ.CC е само за регистриране на безплатен домейн от типа ime.cz.cc. Това принципно означава, че само ограничен кръг потребители биха се възползвали от предложението. За сметка на това, този кръг потребители е неограничен по отношение териториален, възрастов или друг признак. Т.е. вие можете да "продавате" продукта в цял свят. Тогава отговорът на "колко може да се печели", се предопределя от отговора на един друг въпрос - "популяризирам ли достатъчно партньорската си връзка към програмата". Иначе сметката е проста - за 110 регистрирани от привлечени от вас потребители домейна вие ще подминете прага от 15 долара и в рамките на същата седмица ще можете да получите първото си плащане. Аз лично не съм се напъвал с популяризиране, както се вижда от данните по-горе, но след като имам доказателство за каректността на програмата, вече планирам стратегия по въпроса. :)


Как да популяризирам партньорската си връзка

Тъй като вие ще печелите толкова повече, колкото повече хора използват вашата партньорска връзка, за да си регистрират безплатен cz.cc домейн, то във ваш интерес е да положите усилия и да се възползвате от всички канали, които намерите за удачни, за да я разпостраните. Това могат да са всякакви канали - форуми, социални мрежи, сайтове, чат, скайп, видео и пр., при това на всякакви езици. Т.е. тук важат правилата за популяризиране на сайт. Единственото ограничение е използването на рекламна мрежа (напр. Адуърдс).


За ваше улеснение, от CZ.CC предоставят готови банери (като този вдясно, например) с различни размери и дизайн, но вие разбира се, можете да си направите свои или да използвате прости текстови връзки - важното е само връзката да съдържа вашия партньорски идентификатор (както това е в готовите банери), за да може системата да отчете регистрирането на домейн на вашата сметка.

Аз изпробвах партньорската програма на CZ.CC, защото аналогичната на CO.CC, се оказа некоректна, а моето участие в нея - загуба на време и усилия. В CO.CC нито статистиката, нито плащането са коректни. Затова съм много доволен, че CZ.CC се оказаха на ниво. Сега мога да ви ги препоръчам като една коректна партньорска програма, печалбите от която са изцяло във ваши ръце и ще се дължат изцяло на вашата инициативност и находчивост. На тези, които ще се възползват, пожелавам успех и ще очаквам отзивите им!

Надявам се тази статия да ви бъде полезна и да ме подкрепите или да я препоръчате на ваши познати.

Вижте още:
Можем ли да печелим от Интернет - проверените начини
Как да създадем свой Интернет бизнес от нулата
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

4 коментара:

Магазини за парфюми каза...

Много полезен пост за мен.
А поддържат ли поддомейни на кирилица (че нещо не ми се получава на 1 стр. когато проверявам свободните имена) Доколкото знам в CO.CC домейна си е твой за постянно при тези ли е така.

П.п домейна на кирилица трябва да е в този вид
xn--80aqlkgy4e

Анонимен каза...

Само, че McAfee го оцветява в червено!

счетоводни услуги каза...

комисионната е вече $ 0.5
тройно увеличение ?

П.п прибързано се зарадвах само от 26.01 до 31.01

Реално сега каква е комисонната. Кофти, само чрез Paypal работят

Nikolay Jelqzkov каза...

За 6 месеца си изкарал $14 :D ти даже и хостинга не можеш да си платиш с тея пари :D

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!