Огромна отстъпка от 58%+ подаръци при закупуване на хостинг от iPage - промоцията има краен срок!

Нуждаете ли се от собствен хостинг? Ако да, това предложение от iPage ще ви заинтересува: неограничен хостинг план, един безплатен домейн, безплатни кредити за реклама в Гугъл, Фесбук и Яху на стойност 150 долара, автоинсталатор за над 100 безплатни платформи за сайт или е-магазин и още редица други екстри, само за... 35,40 долара за година.

Ако перифразирам тази промоционална оферта за хостинг, тя би била: дайте ни 35 долара, за да ви дадем 350.

Хостинг-офертата е такава заради специална отстъпка от 58%. Иначе, обичайната цена за хостинг на iPage е 6,95 долара на месец, та ако се възползвате сега, от отстъпката ще спестите 48 долара.

Аз ползвам хостинг услугите на iPage за себе си и за свои клиенти от почти година и мога да споделя, че не случайно ги определят като една от най-добрите хостинг компании в САЩ за 2010 г. Не само заради цената и качеството на хостинг услугата им, но и заради денонощно достъпната поддръжка, с която можеш да се свържеш по телефон или жив чат и която реагира на момента. Като прибавя към това и липсата на каквито и да било допълнителни или скрити условия, мога да кажа, че по-добри предложения за хостинг едва ли ще намерите.

Всъщност,  вижте сами цялото предложение за неограничен хостинг, направо в сайта на iPage още сега, докато е активна и отстъпката от 58%.


Други теми, които може да са ви полезни:
Какво трябва да знаем, когато избираме хостинг
Какво е "домейн", "име на сайт" и "адрес на сайт"
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Unknown каза...

Здравейте,
бих ли могъл да използвам ipage за сайтове в цял свят и би ли се забавила скоростта на зареждане на сайтовете ми при положение, че хостинга не е на територията на държавата в която е публикуван сайта?

Unknown каза...

Привет,

Да, можете да ползвате iPage за сайтове в цял свят, а разликата в скоростта на зареждане за много отдалечени спрямо Америка държави не би могла да е над 1-2 сек. Ако вземем за пример България, макар да е налице забавяне от около половин секунда, то не би могло да се усети с просто око.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!