Безплатен е-магазин с OpenCart

Логото на ОупънКарт за България
Безплатната платформа за електронни магазини OpenCart (в превод: отворена кошница), която миналата година спечели 2-ра награда в класацията на Packt за софтуер с отворен код (в конкуренция с програми за е-магазини от цял свят), става все по-добра и по-добра. В последната си версия OpenCart (оупънкарт) включва много нови и подобрени функционалности и възможности, с които шансовете й тази година да грабне първата награда, стават все по-големи. И ако вие искате да управлявате един успешен он-лайн магазин, то определено ви препоръчвам да се запознаете с OpenCart - една изключително добре развита, професионална... и безплатна платформа за е-търговия.

Аз следя развитието на OpenCart от около година и нещо и всеки път, когато мой клиент се спре на това решение за свой електронен магазин, се изненадвам колко лесно и приятно се работи с платформата, колко лесно се персонализира и обогатява. А нейните достойнства с поредната нова версия вече стават такива, че дори платените платформи за е-магазини остават на крачка назад. Възможностите с ОупънКарт, която позволява дори управляване не на един, а на неограничен брой е-магазини от едно място, за по-успешна е-търговия стават такива, че... определено бих искал всички да знаят повече за нея. Така че, създадох (за вас) сайт, с който да популяризирам електронните магазини ОупънКарт в България и на български!

OpenCart.bg

Да, толкова голямо е впечатлението, което ми направи ОупънКарт, че реших да инвестирам за нея от времето и знанията си, като й посветя собствен уебсайт! Съответно, намерих и формула за финансово обезпечаване на проекта (изграждане на сайт, превод на OpenCart, поддръжка и пр.) и ето, работата по сайта вече е в ход и макар той все още да е далеч от завършване, вие вече можете да видите там в по-големи детайли, защо смятам OpenCart за толкова добра платформа за е-търговия. Заповядайте в OpenCart на български!

В OpenCart.bg ще намерите не само примери, описания и характеристики на магазините, базирани на OpenCart! На ваше разположение там е и действащ демонстрационен магазин на OpenCart (с мой превод на български език), който нагледно ще ви позволи да се запознаете с платформата, както като клиент или посетител, така и в панела за администрация на магазина.

И ако с всичко това, заедно с препоръката ми да изберете този софтуер за електронни магазини и за вашия он-лайн бизнес, съм ви бил полезен, то целта ми ще е постигната. Във всички случаи ви пожелавам успех във вашите он-лайн начинания, като все така оставам на ваше разположение за безплатни консултации или платени услуги, разбира се.

Надявам се статията ми за OpenCart да ви е харесала и да ме подкрепите и/или да я препоръчате. И не пропускайте да оставите коментар за своите впечатления от OpenCart, своите препоръки към мен и т.н.!
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

OpenCart наистина е добра система за онлайн търговия. Хубаво е че има вграден product feed, чрез който може лесно да си импортнете стоките в някой онлайн мол(напр. http://directno.com) или в сайт за сравнение на цените (напр. http://pazaruvaj.com)

Анонимен каза...

От както се захванах със всякакви видове сайтове, чета твоя сайт. Много е полезен и добре направен, помагал ми е в много пъти в трудни моменти. Благодаря ти :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!