Какви файлове мога да качвам в сайта си

За безплатните сайтове на wordpress или blogger следва да знаете, че можете да имате в тях както снимки, така и музика и видео. Но това става не с качване, защото вие не разполагате с място, където да качвате свои файлове, а само чрез прикачане на файла към дадена публикация, като това си има и ограничения.

В Wordpress можете да прикачите към публикациите си единствено изображения. За да поставите музика или видео в сайта си, или връзка към файл от друг тип, ще е нужно най-напред да качите съответните файлове на достъпен за директна връзка (hotlink) с тях Интернет адрес, като напр. YouTube или Google Video за видео файловете.

В Blogger можете да качвате както изображения, така и видео файлове, но не и други формати файлове. За другите - музикални, флаш, текстови и т.н. ситуацията е както с wordpress, т.е. трябва ви видим адрес на съответния файл, за да можете да го вмъкнете в сайта си.

Ако информацията ви е била полезна, моля вижте как да подкрепите сайта!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!