Добре дошли!

Радвам се да ви посрещна. И веднага искам да ви кажа какво ще намерите в моя сайт: полезна информация за създаването, администрирането и развиването на ваш собствен сайт. Постарал съм се да систематизирам, на база своя опит, информация както за безплатни, така и за платени ресурси, продукти или услуги, които си струва да ползвате, за да не губите време и усилия в разочарования. Ще се радвам, ако прецените, че съм постигнал целта си (и ме подкрепите).

Насочеността на материалите тук е по-скоро към начинаещите, но вярвам, че по-напредналите също могат да открият интересни моменти (ако сте професионалист и бихте желали да подпомогнете това начинание, присъединете се към мен, за да направим заедно сайта по-богат и полезен на всички, които попаднат в него).

И така, ако вие искате да имате свой сайт, но не разбирате достатъчно, за да си го направите сами, а и бихте искали да го имате безсрочно, да можете да го управлявате и развивате сами и това да не ви струва пари, то сте дошли точно където трябва. Защото правенето на малки, но професионални сайтове, в които можеш да сложиш и, много по-важно - да управляваш и развиваш, практически всичко, от статични текстове, снимки или видео до динамични приложения за видеочат он-лайн, никога преди не е било толкова лесно, а и безплатно. Вярвам, че в този сайт ще намерите отговорите на вашите желания и ще се възползвате, така както направих и самият аз преди време (ако ограниченията на безплатните варианти ви "стягат", проверете в секциите "Бизнес предложения" и "Моите препоръки за..." - може вашето решение да е там!).

Защо реших да споделя наученото? Защо да не правя пари от това? Е, ами едното не изключва другото. Т.е. едно е да знаеш пътя, друго е сам да минеш по него, нали! Та, в този смисъл, вие винаги можете да ме потърсите и за платени услуги - съвети, помощ, цялостно изработване на сайта ви, реклама и т.н., когато прецените, че поверяването на съответната задача в ръцете на професионалист, е по-добрият вариант за вас.
И така, сега вече сте на една крачка от реализирането на желанието ви. И тази крачка е просто да изберете някой от вариантите, изброени на тази страница:
1. Искам да си направя сайт безплатно, бързо и лесно!

2. Искам да си поръчам сайт!

3. Искам да печеля от сайта си или от Интернет!

И не забравяйте, ако съм бил полезен, да ме подкрепите и/или споделите за "Направи си сайт!" на вашите познати!

Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!