Резултати от конкурса "Най-добър уеб сайт" на ICN и БНТ

Конкурсът за най-добър уеб сайт, за който ви информирах в началото на световното по футбол, организиран съвместно от ICN и БНТ завърши и вече класиралите се на първо място се радват на наградите си (поне би трябвало). В сайта на ICN можете да видите регистрираните сайтове и резултатите им в различните категории. Ето и кои са те в трите категории:

Категория "Най-добър фирмен уеб сайт"

Сайт на UNICEF България.

Категория "Най-добър личен уеб сайт"

Изцяло авторско портфолио на уеб-дизайнера Валентин Петров.

Категория "Най-добър фен сайт"

Официалната уеб страница на Национално движение "Достойни за България"

На печелившите честито и да почерпят!

А сега и аз да се отчета за класирането на включените в конкурса от мен сайтове:

Сайтът на фирма "Тотал Сикрит" ООД участва в категория "Най-добър фирмен уебсайт" и се класира в топ 100 на 60-то място.

Сайтът на СОУ 29 "Кузман Шапкарев" пък, участва в категория "Най-добър личен уебсайт" и се класира в топ 100 на 13-то място.
Като се има предвид бюджета на тези сайтове, постиженията са повече от добри. Както се казва, за толкова пари - толкоз (жалко, че няма как да има разделение на високобюджетни и нискобюджетни сайтове).

Това, което ми липсва от този конкурс, е че все още организаторите не са публикували нито критериите си за оценка, нито награждаването.

Иначе, конкурсът бе поредната добра маркетинг инициатива на ICN и БНТ.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!