Професионален флаш-сайт - бързо, лесно и безплатно!

Направете си професионален флаш-сайт бързо, лесно и безплатно с Wix! Платформата вече обслужва над 6 млн. флаш-сайта и е по-добра от всякога.

Флаш-сайтовете винаги са били обект на заслужен интерес: флаш-анимираните дизайн, менюта, съдържание, наличието на специални звуци и ефекти правят флаш-сайта по-динамичен, по-интересен, по-професионално изглеждащ и представителен. Естествено, изработката на флаш базиран уебсайт, не е никак лека задача и освен професионални умения и знания точно в тази област, е свързана и с ползването на специализирани платени програми за създаване на флаш сайтове. 

Флаш (Flash) е термин, идващ от името на популярна програма на Макромедия (Macromedia) от 1996 г. за създаване и обработка на векторни анимации, които поради малкия си формат и възможност за лесно изграждане на интерактивни приложения, бързо стават популярни и навлизат и в Интернет технологиите като днес флаш обектите са почти във всеки сайт.

Е, всичко това е така и все пак, вие можете да си направите собствен флаш сайт много лесно и безплатно - просто посетете Wix - онлайн платформа за изграждане на флаш-сайтове. Не са ви необходими споменатите по-горе умения или инвестиции, а просто да изберете измежду многото готови професионални флаш-шаблони, да персонализирате с добавяне на желаното от вас съдържание и готово. На ваше разположение са:

  • лесен за ползване флаш редактор, позволяващ с просто хващане на различните обекти с мишката да ги местите и организирате в желания от вас вид;
  • десетки безплатни флаш шаблони, от които да избирате;
  • стотици безплатни професионални изображения;
  • стотици музикални файлове и звукови ефекти;
  • огромен набор от флаш анимации и ефекти;
  • многообразие от шрифтове, с които да придадете на своя сайт още по-уникален стил.

Освен всичко това, Wix ще направи вашият флаш-сайт структурно оптимизиран за търсачките, така че те да могат да обхождат и индексират вашите страници, ще ви осигури домейн и хостинг и така, вие ще се сдобиете с професионален и работещ по съврменните уеб и SEO стандарти флаш-уебсайт, с който да се гордеете, бързо, лесно и безплатно.

Създайте си флаш уебсайт безплатно!

Безплатното си има някои ограничения, разбира се. Например, в сайта ви ще се показват флаш реклами от спонсори на Wix. И ако тези ограничения не ви устройват, можете да огледате какво ще получите, ако пък се възползвате от платените предложения там. Така или иначе, възможностите са налице и ако имате спешна нужда от професионален сайт, то флаш-сайтовете на Wix са предложение, което определено си струва да проверите. А после не забравяйте да се върнете да споделите впечатленията си от своя нов флаш-сайт в Wix с нас.

Флаш-сайтовете не са подходящи за вас, ако вие смятате да публикувате регулярно нова информация, да вграждате реклами или външни приложения, да продавате стоки он-лайн и др. За тези и по-сложни уеб-решения, по-добре вижте възможностите на безплатните платформи за сайтове с динамично съдържание или... се обърнете към специалист.

Надявам се статията ми да ви бъде полезна и ще се радвам, ако ме подкрепите и/или препоръчате този материал за лесно създаване на безплатен флаш-сайт на свои познати.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

ЗДР може ли да ми кажеш от каде да си направя един хубав саит със форум.Вътре ще предлагам банери и аватари

Unknown каза...

Анонимен, опитай във www.ovo.bg. :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!