Купете си реален трафик за вашия сайт!

Трафикът или посещаемостта е Факторът с главно Ф за комерсиалните сайтове. Колкото по-голям трафик, т.е. повече посетители, има даден сайт, толкова по-голям шанс за него да реализира своите цели - продажби, абонирания, харесвания, обратни връзки и т.н. Всъщност, посещаемостта има същото значение за бизнеса и извън Интернет. И голямата битка, наречена маркетинг (бизнес-популяризиране, б. а.), има за цел именно търсене и ефективно използване на онези канали, които биха осигурили повече посещаемост. Разбира се, факторът трафик си има своите количествени и качествени показатели, които могат да са различни за всеки отделен бизнес, но в основата си правилото не се променя - бизнесът се нуждае от Трафик.

Формулата:
 качествен трафик = повече действия = по-високи печалби

Кои канали, по какъв начин, с какви средства и бюджет да се използват, е в сферата на дейността на маркетолозите. Работата им е не само да познават наличните, възможните канали за популяризиране на един бизнес, но да имат яснота и по очакваните разходи и ефект от използването им, съобразени и със спецификите на бизнеса, който консултират. В крайна сметка, те трябва да поднесат на взимащия решение бизнесмен разбираема информация, подкрепена с цифри и факти, на която той, сравнително лесно, да може да базира своето решение.

В помощ и на двете страни, по-долу публикувам информация за един от възможните работещи канали за привличане на посетители чрез Интернет - една платена програма за осигуряване на посещаемост (трафик) от реални потребители. И едно уточнение: програмата е подходяща главно за сайтове на английски език, търсещи реален трафик сред англоговорящите посетители.

Трафик с програмата на Revisitors

Предимствата на програмата за трафик на Revisitors, спрямо подобни предложения, са много. Подробно можете да се запознаете с детайлите в сайта на програмата. Аз ще акцентирам на онези от тях, които според мен, са най-важните за вас.

За да продавате, вие се нуждаете от трафик!

  • реални посетители
В Интернет има много програми, предлагащи трафик. За съжаление, в голямата им част това са програми, които повишават посещенията към даден сайт, но не с реални посетители, а използвайки различни техники и подпрограми, за да го постигнат - изкачащи прозорци, спам, автоматизирани системи и пр.

Трафикът от Revisitors е винаги от реални потребители, които идват от широка мрежа специализирани сайтове и партньори, с които Revisitors работи от години.

  • качествен трафик
Една от характеристиките на трафика към даден сайт, е дали той е целеви трафик, т.е. дали включва желана група посетители (целева група). Например, посетителите от една възрастова група могат да са подходящи за един сайт, но неподходящи за друг. Логично, комерсиалният сайт би желал да може да определи своята целева група и дори да я дефинира не само по демографски, но и по географски или друг признак. Сборът от всички признаци, в крайна сметка ще покаже доколко качествен трафик (способен да генерира желаното от нас действие) можем да очакваме от съответния канал за привличане на посетители.

С Revisitors вие си гарантирате именно онзи гео-трафик, който смятате за най-подходящ конкретно за вашата бизнес-ниша (над 160 категории).

  • фиксирана цена
Когато заплащате за услуга, която има приблизителни измерения, би било неразумно да я поръчате, ако тя е с висока цена или пък нямате контрол върху крайната сума за нея. Би трябвало, най-малкото да потърсите и други предложения, за да се убедите, че ще получите най-доброто съотношение цена-качество.

Трафикът от Revisitors е не само на много ниска цена, но имате възможност за избор между различни фиксирани планове, осигурявайки си яснота при планирането на вашата трафик-кампания (напр. можете да се сдобиете с 200-300 посетителя от вашата целева група за по малко от 1 долар на ден).

  • статистика
Прогнозите, направени за взимането на решение, биха били безсмислени, ако не бихте могли да проверите резултатите от предприетите на тяхна основа действия. Затова, статистиката и нейната надеждност са от огромно значение за всяко добро управление.

В Revisitors вие разполагате със статистика за трафика към вашия сайт в реално време, а тези данни вие можете лесно да сверите и с ваша собствена.

  • поддръжка
При програмите за генериране на трафик обикновено изобщо липсва каквато и да било обратна връзка. Някои ще ви предложат варианти, разбира се, но базирани не на директен контакт и като цяло, трудно ще се стига до решаване на проблеми. Отделно, най-често не може да се разбере кой стои зад услугата.

Revisitors е компания с реален адрес и осигурява на клиентите си възможност за обратна връзка както през системата им за поддръжка и по електронен път, така и на телефон.

Трафикът и работата с Revisitiors имат още предимства, разбира се: бързина при стартиране на кампания, нарастване на привлечения трафик с течение на времето и т.н. Ще ги откриете в сайта на компанията, но - вярвам -  и в хода на своята кампания там, защото както те самите заявяват, над 90% от клиентите им, ги ползват повторно. Пожелавам ви успех и ще се радвам да чуя отзивите ви от използването на Revisitors за генериране на реален трафик към вашия сайт.

Бонус: Изпробвайте Revisitors напълно безплатно с една малка кампания-подарък още днес: 100 посетителя от целевата група, която желаете за вашия сайт (безплатно). Така ще можете сами да прецените качествата на програмата. 


Как да се възползвате: просто заявете желание на адрес infonapravisisait.com!

А всеки, който избере да стане клиент, ще участва в жребий и може да спечели безплатен трафик-план за 50 000 таргетирани посещения! 

Вижте повече и се възползвайте сами на сайта на Revisitors!



Надявам се статията да ви бъде полезна. Ще се радвам, ако ме подкрепите и/или я препоръчате на свои познати.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

платих си за трафик, но на моя сайт излиза една цифра, на ревизиторс друга, а в гугъл аналистик трета.как да оправим тази каша - моля

Artist trading cards on Etsy каза...

Към днешна дата коя програма за по-голям трафик бихте препоръчал? Ревизиторс не ми се отваря.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!