Специална оферта за регистрация на нов домейн от NetworkSolutions

Още едно партньорство и нова прекрасна оферта за регистрация на нови домейни.

$4.95 Domains at Network Solutions®!Радвам се да ви съобщя, че "Направи си сайт!" вече си партнира с още един водещ регистратор на домейн имена - NetworkSolutions. А от това партньорство, за вас е специалната оферта за регистрация на нови домейни. Всичко от което се нуждаете е следният промоционален код, който да въведете към заявката си в сайта на NetworkSolutions или просто да щракнете на банера вдясно. А цената от $4,95 за домейн на година е валидна за трите най-популярни домейн разширения: .com, .net и .org. В случай, че са ви нужни други раширения... е, тогава вижте и офертата на Netfirms - $6,95 за домейн.

И още нещо важно: няма ограничения колко домейна наведнъж и кога ще ги регистрирате. Единственото ограничение е изискването да сте нов клиент, т.е. досега да не сте ползвали услугите на NetworkSolutions.


В случай, че ви е нужна някаква помощ в процеса по закупуване на домейн, не се колебайте да ме потърсите в чат или по скайп: d_mitev.

Надявам се тази специална оферта от $4,95 за нов домейн да ви хареса и да я споделите сред вашите кръгове в Интернет.

Вижте още:
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Петър Борисов каза...

Офертата само за първата година ли е и ако не за какъв срок ще си запази цената. Ако е само за първата година, може ли да купим накуп няколко години напред с тази цена?

Unknown каза...

Да, г-н Борисов, цената е промоционална само за първата година и можете да закупите домейн само за едногодишен период.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!