Специална цена за регистрация на домейн от Netfirms

$6.95 Domain Offer .com .net .org

Регистрация на домейн
само за 10 лв/год!

Внимание: тази информация вече не е актуална!

В сезона на приятните изненади, имам удоволствието да ви съобщя, че "Направи си сайт!", в партньорство с една от най-големите и доказали се американски компании в областта на хостинг и домейн услугите - NetFirms, вече ви предоставя възможност за регистрация на нов домейн или подновяване на стар домейн на най-ниската възможна цена: само $6,95 за година. А обслужваните домейн-разширения са най-популярните осем: .com, .net, .info, .org, .be, .biz, .ca, .us. И това не е всичко - към всеки домейн можете да активирате защита на данните за собственост на домейна напълно БЕЗПЛАТНО!

Освен, че цената за регистрация на домейн е най-ниската на пазара и че се включва безплатна защита на данните, предложението не е обвързано със срок или с допълнителни условия и това го прави наистина най-доброто, което ще намерите. За сравнение, вижте цената за регистрация на .com домейн в няколко от водещите регистратори на домейни в таблицата по-долу.

Регистратор на домейн именаЦена* за регистрация на домейн (1 год.)Цена* за защита на данни (1 год.)
NetFirms.com$11,99 / $7,99безплатно
GoDaddy.com$11,99 / $9,99$9,99
Domain.com$10,47 / $3,99$8,99
Register.com$38,00$11,00
Active-Domain.com$10,13$5,00 / $2,50
OnlyDomains.com$8,90не се предлага
ICN.bg$12,60 / $12,44не се предлага
SuperHosting.bg$12,50не се предлага

* Показани са стандартните цени на регистратора, следвани от промоционалните цени към 29.12.2012 г.

Този списък можете да продължите и сами, като направите едно просто търсене за "регистрация на домейн" с любимата ви търсачка, като съм убеден, че предложението тук ще си остане най-доброто, а все още не съм споменал, че то включва и:
  • безплатна уеб-поща (е-пощи с вашия домейн - ако той е test.com, бихте могли да си създадете адреси като udoma@test.com, ivan@test.com и т.н. и да ги използвате от всяка точка в Интернет, така както се използва abv.bg, например);
  • безплатен ограничен хостинг.
И сега, макар и за ограничен период от време, имате и още една страхотна възможност: да получите НЕОГРАНИЧЕН ХОСТИНГ ПЛАН, заедно с редица екстри и подарък от $150 за реклама в мрежите на Гугъл, Фейсбук и Яху срещу доплащане от $1 за година.

Вземете неограничен хостинг и
над $150 в подаръци и екстри
само срещу 1 долар!


Страхотно предложение, нали!

И така, заповядайте, регистрирайте желаното от вас домейн име само за $6,95/г., а ако ви е нужен и хостинг, то NetFirms ще ви предложат и едно от най-добрите хостинг решения. А аз оставам в очакване на вашите отзиви от получената услуга, която от личен опит (вече 3-та година) знам, че няма да ви разочарова.

Надявам се да намерите информацията тук за полезна и за ваши познати, с които да я споделите.

Полезна информация по темата: какво е домейн, какво е хостинг, правила за избор на домейн.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Петър каза...

Супер предложение. Имам само един въпрос. Хостът къде е разположен? Български или в Щатите или някъде другаде?

Unknown каза...

Петьо, да, супер е предложението, а сървърите са в САЩ, на 120-130 мс от тук. :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!