Български език за Opencart е-магазини

Както анонсирах в статията си за ОупънКарт преди почти 3 г., аз се ангажирах с популяризирането у нас на тази изключително добра и в същото време безплатна платформа за е-магазини. В тази работа - популяризирането на ОупънКарт - тепърва имам какво да правя, още повече, че не се занимавам само с това, така че новините предстоят. Междувременно се надявам и вие да помагате, като споделяте за OpenCart.bg във вашите кръгове.

Покрай популяризирането на платформата установих, че наличните в базата с езикови пакети на Opencart, безплатни преводи на български страдат от доста недостатъци: непреведени части, множество жаргонни думи, несъответствия, липса на поддръжка и пр. Но! За надеждността на посетените от нас е-магазини съдим и по използвания в тях стил, правопис, разбираемост..., нали! И ако съм сериозен търговец, подобни преводи определено не биха ми били полезни.

В тази връзка, аз създадох свой професионален превод на Opencart на български език, като се ангажирах и с неговото обновяване и поддръжка (отстраняване на недостатъци, отразяване мнения и желания на потребители и т.н.). за Opencart след версия 1.5.0., предназначен именно за собственици със сериозни намерения за е-магазина си. А цената на пакета е само 19 лв.

Желаете и вие да използвате Opencart на български език?

Ще се радвам, ако изберете мой езиков пакет за вашата версия на Opencart. А ето и някои от плюсовете за вас:
  • всеки от езиковите ми пакети за различните версии на платформата е професионално преведен, без пропуски и жаргонни думи;
  • НОВО: пакетите за версия 1.5.6 и минорните й вече са като модули и ви позволяват не само автоматична инсталация, но и превеждат непреводимите досега елементи, намиращи се в базата данни на магазина, като статуси на поръчки, градове и др.
  • НОВО: за версиите след 1.5.6 до 1.5.6.4 автоматичният инсталатор добавя и настройва като основни за магазина не замо българския език, но и българската валута.
  • отразява спецификите на българската реч и търговска терминология;
  • обхваща както клиентската част, така и административната (пълен превод);
  • обновява се периодично на база потребителски (ваши) отзиви, коментари и мои наблюдения, които обновявания за вашата версия вие получавате автоматично и безплатно;
  • съдържа множество допълнителни помощни текстове (мои пояснения в административната част), за по-лесно управление на магазините;
  • съдържа указания за бързо и лесно инсталиране в магазина;
  • може да бъде модифициран, съобразно вашите конкретни нужди
  • осигурява ви моята безплатна помощ в инсталирането му във вашия е-магазин.
Като цяло, целта ми е моите езикови пакет за Оупънкарт да са максимално разбираеми и полезни на потребителите на платформата, като осигуря и необходимата поддръжка и помощ  за тяхното ползване в дългосрочен план.

Защо езиковите ми пакети за Оупънкарт са платени?

Прецених, че предложеното от мен качество на превода, поддръжка и обновяване на пакетите, струва някой и друг лев, та ги определих като комерсиален продукт: налични за изтегляне срещу заплащане, с определени права за ползване и запазени права за разпространение. За моя радост коментарите, получени от ползващите ги вече потребители, потвърждават, че наистина езиковите ми пакети си заслужава да бъдат предпочетени. Още повече, че цената ми от 19 лв. е също достатъчно стимулираща.

Та, ако и вие ползвате OpenCart и бихте желали вие и посетителите на е-магазина ви да го ползвате на български (и без неприятни изненади), моите езикови пакети за ОупънКарт със сигурност ще отговорят на вашите нужди и очаквания.

Как да закупите мой български езиков пакет за Оупънкарт

Просто натиснете бутона "Плати и поръчай" по-долу. Ще бъдете отведени на страница за плащане на сумата от 19 лв. След успешно плащане, ще ви се зареди и форма за заявка на конкретния езиков пакет, който желаете да получите. Попълнете я и натиснете бутона "Изпрати", след което ще получите въпросния български езиков пакет за Оупънкарт на посочената от вас е-поща. Бързо и лесно, нали!

Продукт Цена
Български езиков пакет за Opencart 19.00 лв.



Плащането се осъществява чрез ePay.bg - с банкови карти или микросметки






Извън това, вие можете по всяко време да се свържете с мен, било с въпроси и коментари по езиковите ми пакети или за други мои услуги както тук, така и на адрес info @ napravisisait.com.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

8 коментара:

Иван Цветков каза...

Като се вземе предвид, че ще правиш онлайн магазин и ще вложиш доста пари, съвсем нормално е да доплатиш за версията на български, която да е качествена и добра, а не да вземеш някоя безплатна полу-преведена и с грешки. Няколко лева повече няма да те съборят. Аз лично съм правил няколко проекта само за да тествам как изглежда и какви са възможностите му. Наистина е много хубаво, че е безплатна тази среда и всичко става много лесно и бързо.

Unknown каза...

Г-н Цветков, изразявате напълно и моята позиция по темата. :)

Теодор каза...

Благодаря Ви за бързото и качествено съдействие по всеки възникнал проблем с OpenCart! Все по-рядко се среща толкова добро и учтиво обслужване в България и се радвам, че има хора като Вас! Преводът е чудесен, a доколкото разбирам за Вас няма тайни в OpenCart, а май и в доста други области :) Желая Ви от сърце още много, много доволни клиенти като мен!

Румен Раданов каза...

Здравейте, интересувам се дали ще работи при версия 1.5.6 и ако си поръчам пакета той за кои версии на opencart работи. Друго което ме интересува е дали може да се закупи от opencart.com меню Extensions понеже няма ePay профил

Unknown каза...

Г-н Раданов,
Закупувайки пакета, ще можете да посочите за коя точно версия на Opencart ви е нужен и аз ще ви изпратя съответно пакет за нея. Колкото до плащането, можете да ми пишете на info @ napravisisait.com, за да ви дам данни за удобния за вас начин - по банков път, с карта, запис, куриер. Разбира се, можете спокойно да закупите пакета ми и от секцията с разширения на Opencart.

Стефан Лалев каза...

Аз си закупих БГ превода за 16лв , което според мен е смешно предвид другата инвестиция!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Кирил каза...

На първо време е добре, че въобще от OpenCart са се сетили за България. :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!