Безплатни домейни от uni.me

Нови възможности за безплатен домейн от трето ниво (поддомейни).

В началото на годината официално стартира програмата на uni.me за безплатни домейни от трето ниво (от вида ime.uni.me). Преди седмица получих известие от тях, че официален партньор на програмата вече е Майкрософт, както и че програмата за безплатни домейни е обновена и дообогатена с нови възможности. Страхотни новини, както се казва. От една страна изглежда, че програмата става достатъчно сериозна, за да използваме предоставяните от нея домейни не само за краткосрочни, но и за дългосрочни проекти, а от друга, ще разполагаме с още повече възможности за безплатни домейни.

UNI.ME всъщност е рестарт, продължение на програмата за безплатни домейни CZ.CC, за които вече съм писал. След 2 години работа и над 1 млн. регистрирани домейна от типа ime.cz.cc, сега програмата претендира да е по-добра от всякога, позволявайки с една регистрация на профил да се регистрират безплатно неограничен брой поддомейни за 19 различни домейна, сред които и uni.me, особено подходящ за образователни организации и цели, като гарантира безплатното подновяване и ползване на регистрираните домейни за неограничен период от време. Има ли условия, да, само три:
  • потребителите да имат само един профил и данните в него да са коректни;
  • безплатните домейни в UNI.ME не могат да се ползват за/към сайтове с детска порнография;
  • регистрираните домейни да не се използват с програми за паркиране като Sedo, DomainSponsor и др.
Само и единствено при неспазване на тези условия UNI.ME биха спрели или изтрили регистриран при тях домейн.

Освен богатия избор на домейни, сред които не мога да не отбележа привлекателните 2eat.com и linkmaster.com (аз вече си запазих bg.linkmaster.com :) ), UNI.ME осигуряват и нужния инструментариум за управление на регистрираните от нас домейни.
UNI.ME предоставят безплатно само домейн, но не и хостинг. Понеже такъв определено ще ви е нужен, ще напомня, че "Направи си сайт!" ви предоставя възможност и за безплатен хостинг, снабден и с редица инструменти за лесно изграждане на сайт, както и с още възможни имена за безплатни домейни. С две думи, имате всичко необходимо за вашите уеб проекти, при това е лесно и напълно безплатно. Само трябва да сте инициативни и готови да отдадете време и усилия, за да ги осъществите.

За регистриране на безплатни домейни с UNI.ME, просто щракнете на бутона по-долу.



Надявам се да ме подкрепите и/или да препоръчате тази статия сред своите кръгове.

Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!