Конкурс за нов шаблон за OpenCart - Януари 2013

Интересна възможност за уеб дизайнерите - OpenCart стартираха конкурс за най-добър нов дизайн за платформата си с награди:

1-во място: 500 щ.д.
2-ро място: 250 щ.д.
3-то място: 100 щ.д.


Хубавото на това предизвикателство, което е май първото подобно, което срещам в бранша,е че могат да участват и уеб-дизайнери, които не са много на "ти" с платформата OpenCart, защото в самите правила се изисква проектите за шаблон да не модифицират или местят модули и/или основни нейни файлове. Плюс това, може да се участва с повече от един, т.е. с неограничен брой собствени проекти. Предизвикателството, разбира се е и чудесна възможност за всеки уеб дизайнер да се саморекламира и получи признание пред доста голяма аудитория.

Ако вие сте уебдизайнер и казаното дотук вече е привлякло вниманието ви, то можете да последвате връзката по-долу за повече информация относно условията и прочие около конкурса за шаблон за OpenCart.bg. Само че побързайте - крайният срок за подаване на проекти е 31 януари. И понеже ще следя развитието на конкурса, ще се радвам да видя сред наградените, а защо не и на първо място, български дизайнер. Желая ни успех!

А за потребителите на OpenCart, чиято нова версия 1.5.5 се очаква да излезе съвсем скоро, този конкурс ще е прекрасна възможност да открият нов, по-добър дизайн (шаблон) за своя магазин.

Има индикации, че този конкурс ще се провежда регулярно от тук нататък, но вероятно трябва първият да бъде достатъчно успешен и за организаторите, които май търсят нова основна тема (дизайн) за платформата. Е, пожелавам успех и на тях!
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Цветана Спасова каза...

Аз със сигурност няма да участвам :), но щe стискам палци да спечелите! Искрено желая успех!

маркови часовници каза...

Понеже не съм дизайнер ще следя конкурса до края като обикновен потребител. Стискам палци и дано да има добри предложения.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!