Българска компания победител в международния конкурс за OpenCart дизайн

Конкурсът за дизайн за Opencart завърши и резултатите от него са вече обявени, донасяйки ни и приятната изненада: победител е българска компания!

iSenseLabs с тяхната Multistore тема завоюваха първото място в този първи международен конкурс за шаблон за OpenCart.




Имах честа пръв да им честитя постижението, както и да взема техния кратък коментар:
Радостни сме, че спечелихме първото дизайн състезание на OpenCart.com и нашата тема MultiStore стана победител измежду всички участващи в конкурса. Тя скоро ще бъде пусната и в магазина на OpenCart - това което си заслужава да споменем е, че темата е допълнително адаптирана за таблети и мобилни устройства и включва 8 модула специално създадени за нея. Те добавят липсващи функционалности към OpenCart като блог-система, продуктова навигация, цветово оформление и други... М. Стойчев 
Да им е честита наградата и със здраве да си я харчат колегите, както се казва и нека пожелаем на младия им екип още много награди и професионално удовлетворение, а пълния текст на техния коментар, както и едно специално предложение, можете да прочетете в OpenCart.bg.

Надявам се първото им място да послужи като мотиватор и за други наши дизайнери и разработчици да се включат в следващите издания на конкурса за дизайн за OpenCart (да, ще има такива) или други подобни, където да представят достойно не само себе си, но също и България.

Ако новината ви харесва, не забравяйте да я споделите с вашите кръгове. :)
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Цветана Спасова каза...

Браво! Бях сигурна, че победител ще е българска компания!

Kiril Karev каза...

Отлично постижение! Дано и за в бъдеще да се радваме на подобни изяви от наши родни таланти! :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!