Най-новата версия на Summercart 5.0 е вече тук!

Българската платформа за онлайн магазини SummerCart с нова версия - SummerCart 5.0.

"Мирчев Идеи" - създателите на популярния софтуер за електронни магазини SummerCart (Самъркарт), анонсираха пускането на най-новата и, според самите тях, най-добрата досега нейна версия SummerCart 5.0. "Онлайн магазините, работещи със Summer Cart, вече ще са по-красиви и функционални от всички други е-магазини в България и ще са сравними с популярни английски и американски сайтове" - заявяват те.

Новите функционалности и възможности в тази "версията на версиите" на Summer Cart са над 40 на брой и ето част от тях:
  • Дизайн редактор - позволява персонализиране на дизайна (визията) на магазина без технически умения и без нужда от специален софтуер;
  • Банер генератор - вие сами създавате и разполагате в магазина рекламни карета с 2D и 3D ефекти;
  • Най-бързата форма за поръчка - клиентите могат да завършват своята поръчка за по-малко от 10 секунди;
  • Изключително гъвкави и практични филтри за продукти;
  • Вход за клиенти със Facebook;
  • Мини количка - при натискане на бутона "Купи" продуктът влиза в количката на потребителя (с анимиран ефект) без клиентът да излиза от текущата страница;
  • Сравнение на продукти в клиентската област - сега могат да се сравняват едновременно неограничен брой продукти и сравнението се визуализира в нов прозорец;
  • Нови методи за разплащане, включително специфични такива за България, Турция, Гърция и Румъния.
  • Увеличение на продуктовите снимки в продуктовите страници с лупа (Zoom);
  • Нова продуктова опция от тип "цвят" - особено полезно е за търговци на дрехи, обувки, домашен текстил и други стоки с цветови разновидности;
  • Значително подобрени Профилни страници за клиента с редица нови възможности, сред които и тази клиентът сам да си издава Проформа фактура;
  • Всеки продукт може да има индивидуална цена за доставка...

Макар и непълен, списъкът дава представа с какви сериозни подобрения, наистина е обогатена новата версия. Пълно описание на всички нови функции, разбира се можете да видите в демо-страницата на платформата, а повече информация можете да получите от Търговския отдел на "Мирчев Идеи": тел. 0700 45 155 (вътр. 2) - и не забравяйте да споменете, че сте били насочени към SummerCart от "Направи си сайт!" (вижте "защо" по-надолу).

Както досега, цената на един лиценз Summer Cart си остава 440 лв. без ДДС (528 лв. с ДДС), а самият лиценз е безсрочен, което е много добро предложение за сдобиване с подобен професионален софтуер за е-магазини. 

И сега, "Направи си сайт!" като официален партньор на Мирчев Идеи в разпространението на този продукт, ви дава една уникална възможност - към всеки закупен лиценз за Самъркарт, да получите като подарък и:
  • едногодишен неограничен хостинг план (стойност: 120 лв.)
  • безплатен домейн за една година (стойност: 15 лв.)
  • рекламни кредити за мрежите на Гугъл, Фейсбук и Яху (стойност: 225 лв.)
  • пакет за сигурност на вашия сайт (стойност: 150 лв.)
Да, общата стойност на подаръците надвишава цената на самия магазин!

Какво е нужно, за да се възползвате от моята оферта! Условието е едно: да заявите вашия лиценз за Самъркарт чрез формата по-долу или, ако пък предпочитате да се свържете направо с Мирчев Идеи, да ги уведомите, че сте били насочени към тях от "Направи си сайт!". И в двата случая вашият нов магазин ще бъде инсталиран за вас безплатно и вие ще можете да започнете да продавате до 48 часа от успешно направената от вас поръчка на Самъркарт 5.0.

Предложението ви допада? Тогава побързайте, купете своя е-магазин Самъркарт още сега. Количествата са неограничени, но все пак не се бавете - другите вече продават! :)


Още не сте убедени, че Самъркарт е решението, което ви трябва? Тогава вижте защо го препоръчвам като най-доброто решение за он-лайн магазин!

Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

2 коментара:

Анонимен каза...

А как собственици на по-стара версия, могат да се сдобият с новата?

Unknown каза...

Анонимен, "Мирчев Идеи" осигуряват обновяване на старите версии само при абониране за годишна поддръжка, което можете да направите по всяко време. За повече информация се свържете направо с фирмата.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!