Безплатен хостинг в hst5.com

Безплатен хостинг от "Направи си сайт!" и SecureSignup!

Уважаеми приятели и посетители на сайта "Направи си сайт!", за мен е голяма радост да ви съобщя, че на адрес hst5.com, в партньорство със SecureSignup, всеки желаещ да ползва собствен хостинг може да се сдобие с такъв напълно БЕЗПЛАТНО.

Безплатната хостинг услуга на Hst5.com бе създадена и пусната за тестове преди около година и половина и през този период от нея се възползваха и даваха обратна връзка над 200 души. В резултат, вече мога да потвърдя нейната надеждност и качество, лекота за използване и постоянно подобряване и развитие, с което и да я препоръчам на всички желаещи да се сдобият със собствен хостинг.

За кого е подходящ хостингът в Hst5

Безплатният хостинг план от Hst5 е подходящ преди всичко за малки и средни сайтове. Но вижте сами неговите основни параметри, за да можете да прецените доколко той е подходящ за вас и вашите проекти.

Какво ви дава безплатният хостинг в Hst5

В Hst5 вие можете да хоствате безплатно до 10 напълно самостоятелни динамични сайтове - е-магазин, блог, форум и много други, за чието създаване пък, можете да използвате както вградения автоматичен инсталатор на 27 от най-популярните безплатни платформи за управление на сайтове, така и безплатния Сайтостроител, предлагащ стотици безплатни шаблони, от които да тръгнете.

Но ето накратко основните технически характеристики и ограничения на този безплатен хостинг план:
  • Дисково пространство: 1000 МБ (1 ГБ)
  • Месечен трафик на данни: 10240 МБ (10 ГБ)
  • Поддомейни: 10
  • Допълнителни домейни: 10
  • Паркирани домейни: 10
  • MySQL бази данни: 10
  • Безплатен домейн от типа ime.hst5.com
В контролния си панел можете да използвате и настроите собствен домейн и поддомейни, FTP достъп, PhpMyAdmin, PHP среда, POP профили за е-поща, защита на папки с парола, уеб-базирана поща, файлов мениджър и т.н. А партньорът, без който това начинание не би било факт - SecureSignup - осигурява хостинг-услугата чрез съвременни клъстерни сървъри и много добра поддръжка, както на средата, така и при проблеми.

Как така "безплатен хостинг"

Разбира се, за вас - потребителите - хостингът в hst5 е безплатен, но за неговото осигуряване и поддръжка са нужни средства и хора. Затова, най-долу на вашите сайтове в hst5, ще бъде добавена малка зона с реклама. Евентуалните ми приходи от нея, ще бъдат използвани именно за покриване на тези разходи.

Мисля, че няма нужда от повече детайли, но ако са ви нужни, винаги можете да се свържете с мен и аз ще се радвам да ви отговоря. Надявам се тази нова и безплатна възможност да се сдобиете с хостинг да отговаря на вашите нужди и очаквания и ви пожелавам успех в е-начинанията ви!

Ако намирате тази статия за интересна и/или полезна, моля споделете я с вашите кръгове. Ще се радвам, ако се интересувате и как още можете да ме подкрепите, за да продължи "Направи си сайт!" да бъде все по-полезен на всички.

Вижте още: Неограничен хостинг с подарък от 150 долара за реклама и един домейн завинаги!

Забележка: Сайтът hst5.com е все още незавършен като дизайн, липсва и превод на български, но всички възможности, за които става дума по-горе, са налице.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

12 коментара:

Петя Иванова каза...

Услугата е твоя? Моите поздравления. Това си е крачка напред. Колко голям е банера с реклами? Само отдолу на сайта ли че бъде и ако индексът ми е 3000 пиксела, той пак ли най-отдолу ще бъде? Ще има ли след време отварящи се прозорци с реклами?

Unknown каза...

Благодаря, Петя! Банерът е стандартен 468х60 и винаги е най-долу в страницата. Няма да има отварящи се прозорци. Можеш да видиш как изглежда в реални условия на darvorezba.com, например. Успех!

прогнози каза...

надеждни ли са? ако пусна няколко сайта там.. след време от къде да знаем ,че няма да изчезнат?

Unknown каза...

прогнози, докато го има "Направи си сайт", ще го има и hst5.com.

Лида каза...

Звучи добре, тъй като вече имам много сайтове, а искам всеки един да е на различно IP по обясними причини :) Интересува ме мнението ви като на експерт. Google разбира ли и намалява ли силата на линк, ако той идва от сайт, хостнат на безплатен хостинг?

Unknown каза...

Лида, "хост" не е сред факторите за класиране на сайтовете от търсачките. От интерес за тях са времето за зареждане, липсата на вируси и др., но не и дали това е хостинг в Америка или в България, не и дали е платен или безплатен.

Лили каза...

Извинявайте, че не е по темата, но ме заинтересува видеото отгоре на сайта. Ясно ми е, че е комерсиално и е някакъв вид реклама, но как точно се печели от нея? Благодаря предварително за отговора.

Unknown каза...

Лили, публикувал съм информация по въпроса в статията си за GoviralNetwork.

sepiko каза...

Сайта се докладва като вредоносен в частта за фрий хостинга освен това има невалидни препратки абе хубава работа ама българска :)

Unknown каза...

Manuel Kalinski, проблемът с вирусът е отстранен, но отнема време, докато Гугъл обнови информацията. Колкото до препратките, важната възможност е създаване на безплатен хостинг, а тя работи :)

Анонимен каза...

Притежавам поддомейн на xs.si и се оказа, че няма никакъв възможен начин да го използвам с този хостинг... Просто глупава ситуация...

Unknown каза...

Ако нямате възможност за настройка на поддомейна, то едва ли е разумно изобщо да го използвате. Затова, по-добре да си регистрирате собствен или да използвате от наличните безплатни над 15 поддомейн групи в hst5.com. Иначе, hst5.com си поддържа всичко нужно, за да го ползвате с ваш собствен домейн.

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!