Пич, направи ми сайт!

В случай, че нямате време или желание да се занимавате сами със създаването на вашия сайт (фирмен или личен, е-магазин или форум, фейсбук страница и т.н.), но все пак искате да имате такъв, разбира се, на възможно най-ниската цена, или пък имате, но се нуждаете от услуга, помощ, съвет, реклама..., то аз съм на ваше разположение и като разработчик, и като консултант.

Какво означава това?
Ако говорим за цялостна изработка на сайт, ще имате завършен такъв до месец от старта на начинанието, професионално развит било върху основата на готова система за управление на съдържание (CMS), било на такава, специално разработена за вас с желаната от вас визия и функции.
Що се отнася до услуги, помощ и съвети, те могат да са безплатни и платени. Към втората група спадат консултации за:
  • избор на домейн и хостинг
  • дизайн на сайта, организиране на данните в него, съобразно последните уеб и SEO стандарти;
  • стратегии за развитие, ноу-хау, съвети, помощ с действия и подкрепа стъпка по стъпка;
  • оптимизация за търсачки (Search Engine Optimisation), която да изстреля сайта ви в първата страница с резултати на търсещите машини (напр. моят сайт е в първите десет резултата на google при търсения с над 250 различни ключови думи и изрази, свързани с направата на сайт);
  • поддръжка, последващ технически надзор за развитието на сайта ви, решения на проблеми и отговори на въпроси;
  • интегриране на възможности за генериране на приходи;
  • добавяне или модифициране на функционалности в сайта;
  • управление на рекламни кампании с Google AdWords (AdWords Професионалист 964-463-9623);
  • дизайн, изграждане и администриране на мрежова архитектура (Brand-Rex сертифициран специалист) или казано по-просто свързване на компютри и сървъри в мрежа...
Няма да изреждам повече - схванахте идеята! А моят девиз е:
"Няма невъзможни неща - изпробвайте ме!"
Този вариант е вашият вариант? Ами, вече знаете какво да ми напишете (Skype: d_mitev; ICQ: 45400742; e-mail: info @ napravisisait.com):
Пич, направи/оправи ми сайта/мрежата!
А цените при всички случаи ще са много по-ниски, отколкото, ако потърсите услугите на големите компании.


Ако ви се струва добра идея вашата дейност, продукт или услуга също да бъде сред препоръчаните лично от мен на посещаващите сайта ми (секция "Моите препоръки за...") или ако намирате за интересна възможността да се обърнете към посетителите на "Направи си сайт!" чрез своя публикация (секция "Бизнес предложения"), или ви интересува как да рекламирате по-ефективно в Интернет, вижте моите предложения към вас.
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

31 коментара:

Ral каза...

Супер! Колко би струвал сайт за търговия, примерно на бижута, възможно най-опростен? Поздрави!

Unknown каза...

Към Ралица: Най-опростеният е-магазин можете да имате и безплатно като платформа. Но от платформа до работещ сайт за търговия има още много други неща, които могат да ви струват пари, а "колко" зависи единствено от вашите желания по отношение функции, възможности и визия на този сайт. При създаване на проект за изработка на сайт, всички те детайлно се изясняват и едва тогава бихте имали ясна крайна цена.

Unknown каза...

Ралица решението се нарича Joomla+VirtueMart
Напълно безплатни са и платформата и компонента
Повече подробности на http://joomla-bg.com
Поздрави: Д. Мунев

Анонимен каза...

Димитър е не само професионалист, но и качествен човек. Познавам го отдавна и в различни области ползвам също отдавна неговите услуги и консултации.

М. Матеев

Николай Друмев каза...

Здравейте,
Името ми е Николай Друмев и съм собственик на интернет стрница със следният адрес: http:www.carlider.com
Бих желал да ползвам Вашите услуги относно
следните неща:
1.стратегии за развитие, ноу-хау, съвети, помощ с действия и подкрепа стъпка по стъпка;

2.последващ технически надзор за развитието на сайта ви, решения на проблеми и отговори на въпроси;
3.интегриране на възможности за генериране на приходи;
4.добавяне или модифициране на функционалности в сайта;
Очаквам отговорът Ви!
Поздрави за полезните статии!

Анонимен каза...

Здравей! Твоите съвети са ми винаги много полезни и интересни, за което искрено благодаря! Имам следното питане: Преместването на сайт от един хост на друг отразява ли се по някакъв начин в търсачките? Домейна остава непроменен.
Поздрави, Поля.

Unknown каза...

Поля, благодаря за отзива ти, много е приятно да чуеш подобно признание.
А на въпроса ти: не, кой е хостът е без значение за търсачките.

Stiv каза...

здравейте искам да попитам защо не може да си местим побликацийте тоес като влезнем в Редактиране на публикацията не мога да преместя последната публикация по напред защото имах сайт за топ песни и не можах да ги премествам трябваше всичко да изтрия и да побликувам от последната към първата песен и така ми се трият и коментарите и рейтинга помогнете ми моля!!!!!!!!

Unknown каза...

Към Стилян Божилов: преподреждането на публикациите се прави много лесно чрез предатирането им. Можете да видите детайлно как в "Промяна на реда на публикациите чрез предатиране".

Zaya каза...

Много добре написано :) Пожелавам ти успех!

Бени каза...

Здравей Митко,
Искам да ти благодаря за това,че направи от моите намерения реалност.Сайтът беше готов за много кратко време и за моя най-голяма изненада се появи в първата страница на Гугъл.Благодаря ти за "коледните подаръци" вградени в него.Използвам случая да ти пожелая здраве и професионални успехи през Новата 2011 г.Продължавай с твоя ценен опит да радваш,както читатлите,така и клиентит си!

Анонимен каза...

Колко кинта ще струва един сайт да си закупя да слагам смс-си и награди като други сайтове как има със смс и награди :)

Мима Николова каза...

Изключително съм доволна от съвместната работа с Димитър Митев по изготвяне на моя сайт.Можете да му се доверите напълно.

М. Радева каза...

Работата ми с Димитър коренно промени не само публикациите, но и представите ми за комуникация и предоставяне на информация в интернет.

Анонимен каза...

Здравейте,
преди около месец ми направиха сайт, но не съм доволна.Може ли нещо да са промени?

Unknown каза...

Анонимен, най-вероятно може. Какво точно и как ще зависи от вашите изисквания по отношение функционалности, структура на информацията и дизайн, но и от възможностите за редакция и администрация на вече готовия сайт. Пишете ми на info(at)napravisisait.com в случай, че се интересувате от платените ми услуги в тази област или на скайп d_mitev.

Бургаския каза...

Аз откакто се помня използвам WordPress и нищо друго. Използвал съм го за всякакъв вид сайтове: новинарски, видео блогове, субтитри и т.н. и не съм имал сериозни проблеми.
Blogger съм използвал единсвено за изработка на сателитни сайтове.

Анонимен каза...

Здравейте! Търся информация за това колко ще струва да се направи и оптимизира опростен сайт (sale page) за пордажбата на е-книга. Сайта ще бъде по-скоро пасивен, текст на бял фон и бутон за закупуване на е-книга. Ще трябва да се направи и електронна кошница и магазин за продажбата (доунлоад) на книгата.

Unknown каза...

Бургаския, с Wordpress просто има повече възможности :)

Анонимен, моля пишете ми на info@napravisisait.com или в скайп на d_mitev :)

Евелина Николова каза...

Специални благодарности на г-н Митев!!!
С неговата помощ постигнахме това:
http://obshtestveni-porachki.eu/
Благодаря Ви, с пожелание за бъдещо ползотворно сътрудничество!

Анонимен каза...

Здравей Митко!Искам да се обърна за помощ към теб. Необходим ми е професионален съвет за създаване на сайт, който ще се занимава със социални проблеми, консултации, научни публикации и много други полезни и необходими публикации за възрастни хора и деца с проблеми в комуникацията, с агресивно поведение и др. Бих искала да работя с теб, но се интересувам колко би ми струвало като услуга. Друг въпрос е дали ще мога да печеля, работейки като консултант от сайта. Ще се радвам да ми отговориш.

Unknown каза...

Здравей, Анонимен, Ще се радвам да отговоря на въпросите ти. Моля, свържи се с мен в скайп (d_mitev) или ми пиши на info @ napravisisait.com.

Анонимен каза...

Здравейте!

Обръщаме се към Вас за помощ при изработване на училищен сайг. Бях направила сайт в web.officelive.com и всичко беше наред 2 години, но затвориха платформата тази година м.април. Започнах нов сайт в webnode.com - безплатна версия, но изведнъж се оказа, че срокът за ползване изтече и от 2.08 сайта вече не работи. Идеята беше за новата учебна година все пак да имаме сайт. Но, честно казано, вече не зная дали си заслужава да продължавам да опитвам, след като след известно време го затварят. Бихте ли ни изпратили оферта за изработка на сайт или пък малко помощ - къде да го направя. Желателно е да могат да се качват снимки, клипове.

Благодаря предварително

Unknown каза...

Здравейте, Анонимен,

Наистина, когато става дума за сериозни проекти, не е добре да се разчита изцяло на безплатни услуги, тъй като те не дават нужната сигурност. И аз бих ви препоръчал решението, до което и вие сте стигнали - да развивате собствен сайт, на собствен хостинг и домейн. Аз ще се радвам да ви дам оферта за изработката на вашия училищен сайт, още повече, че традиционно давам специална отстъпка на образователни институции от 20%. Последният сайт, който правих за училище е този на СОУ 29 в София (sou29.com) и от тях можете да се информирате за начина ни на работа, впечатленията им за мен, както и за възможностите им в сайта. А аз оставам на ваше разположение на адрес info @ napravisisait.com, където ще очаквам по-пълно описание на желаното от вас като визия, структура и функционалности за вашия нов сайт.

Стоян Димитров каза...

Много полезно инфо. Доста хора са ме питали за помощ, но аз нямам време да се занимавам. Ще те имам предвид за в бъдеще :)

bg-blog каза...

Здравейте!
Интересува ме,как мога да поставя рекламен банер във бекграунда на Blogger? Ако имате време може да направите една статия по този въпрос.Благодаря!

Stanley каза...

Моето лично впечатление от xSEOn е че много си разбира от работата. Трябваше да направим няколко модификации в по сайтовете на едни наши клиенти и се обърнахме към xSEOn. Работили сме само веднъж заедно, но смея да твръдя, че останах много доволен и всичко стана бързо, което не може да се каже за много web специалисти в БГ. Поздрави.

Анонимен каза...

Здравейте. Преди няколко дни попаднах на този сайт , до който се наложи да допра за съвет в крайна сметка. Напоследък се интересувам от създаване на сайтове. Прочетох една две книги по темата , които ми бяха доста полезни и научих неща които не съм и предполагал как стават. Имам много идеи и желание да създам нещо хубаво , но за съжаление още нямам необходимото know how.Ще мина на въпроса за да не разтакавам повече. Ще правя сайт с Joomla , и ще използвам WAMP SERVER ( до колкото разбрах това е програма с която няма да ми се налага да плащам за хост и домейн докато не си изясня какво точно искам да пусна в мрежата. Само че от всички туториали които изгледах и прочетох така и не можах да се справя. Излиза че когато всичко е готово в Localhost страницата ми трябва да има папка която аз съм създал и в нея да инсталирам Joomla. Само че не стана точно така , цъкам на папката и ми казва че няма връзка. Успях да инсталирам с localhost/joomla/instalator и влизам с localhost/joomla/administrator , но сайтът каквото и да пробвам не излиза онлайн. Моля ако някой има идея , и е работил с тази програма да помогне. Може да ми пишете на skype : petrasio или petrakis111@mail.bg . Предварително се извинявам за дългия пост.

Анонимен каза...

Здравейте!
бих искала да знам;понеже съм в къщи и съм безработна-силно желая да съм в полза на моята силна половинка,който е производител на мебели.Опитах да си направя сама сайт,но явно не правя нещо както трябва или честно казано нямам време за седене дълго пред компютър. Та мисълта ми е ако искам от Вас да ми го направите-колко ще ми струва и дали ще мога да си го позволя? Ще бъда много щастлива ,ако все пак е достижимо и ако мога да ,,удря едно рамо,, и аз в полза на семейния бизнес.
Моля за отговор!
Предварително благодаря!

Анонимен каза...

Здравейте,господин Митов!Можете ли да дадете действаш емейл адрес,защото от този,който сте дали не мога да изпратя нищо?!

Анонимен каза...

nqmam kirilica na tozi cmp,sajaliavam,az si napravih sait s joomla no do tuk..parvo ne znam kak da go obarna na kirilica i izobshto kak da go administriram

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!